|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το αναφερεις οντως συχνα αυτο με τα ελληνικά σου 😁. Ειναι απλο moonlight color στο Google δες τι αποχρωσεις βγαζει και πες μου. Μπλε φωτακι δεν βγαζει αλλα φως παλι βγαινει απο την σεληνη σε αυτον τον πλανητη που ζουμε. Οπως ειπα πιο πανω προσωπικα για μενα ειναι θεμα γουστου. Αλλα ασχετες οι απαντησεις και χαλαει το θεμα πως επηρεαζει αρνητικα το χαμηλο μπλε φως για μια ωρα και σταδιακα να σβησει;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο μπορει να δουλεψει σε λεντ φωτιστικα που εχουν χειροκινητο ροοστατη για να ανεβαζει την ενταση;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στη σελίδα του πωλητή. Diskus fan αν θες πες μας κάποιες πρώτες εντυπώσεις απ' τον TC-420. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να τον πάρω κι αυτόν (αν κάνει αυτά που λέει) και να κρατήσω αυτό που ήδη έχω για φωτισμό κάποιων χώρων στο σπίτι. |
|
||||
|
||||
![]()
Από τις πρώτες ενδείξεις... λειτουργεί.
![]() Προς το παρόν τον έχω με μια λεντοταινία... θα του βάλω όμως και δεύτερη. Ελπίζω να βρεθεί ο χρόνος, για να του κάνω και μια παρουσίαση.- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για οποιον τα καταφερνει με τα ηλεκτρονικα η θελει να ασχοληθει εχω φτιαξει αυτο εδω:
![]() Eχω επισημανει στο σχεδιο ποιο εξαρτημα ελεγχει τι, οποτε μπορει ο καθενας να πετυχει τους χρονους που θελει αλλαζοντας τα συγκεκριμενα εξαρτηματα. ![]() Το συγκεκριμενο αντεχει μεχρι 33Α στα 50V οποτε καλυπτει πολλες λεντοταινιες, αλλα τοποθετημενο πανω σε μεταλλικη ψυκτρα. Φωτο της κατασκευης: ![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 02-11-16 στις 14:42 |
|
||||
|
||||
![]()
Αναλυτική παρουσίαση αυτής της κατασκευής μπορούμε να έχουμε? Δεν το έχουμε όλοι με τα ηλεκτρονικά, εδώ εγώ δεν καταλαβαίνω καν τον σχέδιο που παραθεσες. Τι είναι το καθετί και που μπαίνει? Το κόστος ποιο είναι? Είναι δύσκολο να το φτιάξει ο κάθε άσχετος που θέλει να το προσπαθήσει ή θα πρέπει να υπάρχουν γνώσεις ειδικές? Κάτι τέτοια βρίσκω σε ανάλογα θέματα εδώ στο φόρουμ και δεν βγάζω άκρη
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Θέμα ΔΕΝ έχουν τα Ελληνικά μου... αλλά μάλλον αυτοί που δυσκολεύονται, να καταλάβουν την Ελληνική γλώσσα.
![]() Αφού στην φύση ΔΕΝ βγαίνει μπλε φωτάκι... ΟΤΑΝ εσύ βάζεις... κάνεις κάτι αφύσικο. Για μένα το προσωπικό γούστο ΔΕΝ είναι πάντα αποδεκτό... όπως έγραψα και παραπάνω... μπορεί να περιέχει και γόνδολες, δύτες, την ακρόπολη, κλπ. ΑΝ λοιπόν βάλεις κιτρινοπορτοκαλί (που έχει η σελήνη)... προφανώς κάνεις κάτι, πιο κοντά στο φυσικό. Νομίζω το εξαντλήσαμε... πλήρως.- ------------------------- Για τον TC-420... ρωτάς Γιάννη; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 29-10-16 στις 01:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για σύστημα ανατολής/δύσης για T5 | alexis cosmo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 104 | 05-11-16 00:33 |
DIY Ανατολής-Δύσης (Τέλειο!!!) | sfk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 09-02-10 19:24 |