|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Ξέχνα το ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση, να προλάβει να ζεσταθεί. Εγώ σε αλλαγές χειμώνα... με 2 επιπλέον 300άρηδες το παλεύω.- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 27-10-16 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οχι, μακρυα απο μενα τουτα ζωντανα
![]() μεχρι ph 7 παιζω εγω , κι αυτο πολυ ειναι ![]() ![]() ![]() δεν το ψειριζω, αναρωτιεμαι απλα αν ειναι σωστο να μπαινει νεκρο νερο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι "μεγάλοι" διαφωνούν... εγώ, ο Γιώργος και κάποιοι ακόμα, που το έχουμε κάνει πράξη (χρόόόόόόόνια τώρα)... διαφωνούμε με αυτούς.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εξωτερικος θερμαντηρας στην εξοδο της ΑΟ? γιατι δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. ισως ειναι και η ωρα τετοια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν την τραβας κανενα 4 ωρο την αλλαγη , μια χαρα θα προλαβαινουν βρε.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα την τραβαω εγω,τοσο θα κανει η ΑΟ.
αν κανω 250 λιτρα αλλαγη και η αο βγαζει 70 την ωρα ποσο θα κανει? ![]() τοσο θα πιανουμε, γυρω στο τετραωρο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μια περίπτωση είναι... εξωτερικός θερμαντήρας πχ. στο σωλήνα εξαγωγής. ¶λλος τρόπος... μεγαλύτεροι θερμαντήρες. Έγραψε ο Γιώργος (No name) για 400άρη... στο εξωτερικό έχω δει... εδώ πουθενά. Οι τιτανίου είναι η καλύτερη λύση αλλά... μέσα σε sumb. Διαφορετικά πρέπει να τους βάλεις κάποια "προστασία" γύρω-γύρω και λύση σε αυτό... ΔΕΝ έχω καταφέρει να βρω.- ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 27-10-16 στις 23:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οκ.κατσε να δω ποσο μεγαλο θα ειναι το προβλημα πρωτα και βλεπουμε.
μεχρι να πιασουν τα καλα τα κρυα εχω λιγο χρονο.θελω να πιστευω... παντως μεχρι στιγμης,μου φαινεται πως τελικα το βαρελι δεν θα το γλυτωσω. και μακροπροθεσμα,μου φαινεται πιο οικονομικο. |
|
||||
|
||||
![]()
τι θερμαντηρες εχεις και ποσα καθαρα λιτρα?
θερμανση εχεις στο σπιτι ή μονο οι δισκοι ζεσταινονται ![]() εντυπωση μου κανει... εγω ετσι κανω τις αλλαγες (και χειμωνα) στα χρυσοψαρα. ενταξει θα μου πεις , εγω δεν βαραω 28-29-30 ..συμφωνω αλλα το ενυδρειο το εχω εξω στην παγωνια κι εχω εναν κακομοιρη ![]() Δεν ξερω εγω πιστευω πως αν μπουν θερμαντηρες , watt/καθαρο λιτρο , σε διαστημα 4-5 ωρων αλλαγη, θα ναι οκ. Νικο γιατι θελουν προστασια οι τιτανιου? εγω πηρα προσφατα αυτο , γιατι εσπασε ο θερμαντηρας οταν ξεκολλησε η βεντουζα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα παρόμοιο έχω κι εγώ από θερμαντήρα της JBL... που τον "σούταρα" και το έχω βάλει σε άλλον.
![]() ΔΕΝ ήξερα καν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο "σκέτο"... σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μου "άνοιξες τα μάτια". ![]() Ένας 600αρης μεταλλικός... ΑΝ ακουμπήσει επάνω του ψάρι... με ρωτάς τι θα γίνει; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχα.. οκ ρε συ δεν φανταστηκα οτι μπορει να τσουρουφλαει τοσο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιάσε έναν 50άρη γυάλινο... για δοκιμή τότεΣ.-
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |