|
|
||||
|
||||
![]()
ναι χιλια δυο μπορει να ειναι που να το κανουν να μαζεψει υγρα στην κοιλια.
το ντροπσυ δεν ειναι ασθενεια ειναι συμπτωμα. η αιτιες μπορει να ειναι απο αμμωνια που προκαλεσε ζημια στα νεφρα,μεχρι καποιο μικροβιο, μεχρι αποτομη αλλαγη στην αλατοτητα(και σκληροτητα)του νερου που εχει να κανει με την οσμωτικη λειτουργια του σωματος του ψαριου. απλα μαντευουμε τι μπορει να ειναι.μη νομιζεις οτι κανει κανεις σωστη διαγνωση. χωρις μικροσκοπικη εξεταση,δεν... |
|
||||
|
||||
![]()
Δλδ στις περισσοτερες των περιπτωσεων πηγαινουμε με γνωμωνα την εμπειρια ετσι?
Και σαν πιο εμπειρος εσυ στους μονομαχους αν εχω καποιο θεμα να ξερεις θα σε πριξω χαχααχαχαχα Εγω με εικονες απο το νετ ψαχνω λυση αν χρειαστει χαχααψα
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην δεν ειμαι "ειδικος" πουθενα
![]() το χομπι μου κανω οπως κιεσυ. απλα ισως ετυχε να στησω κανα δυο περισσοτερα ενυδρεια με μονομαχους απο καποιον αλλο. δε με κανει ειδικο αυτο,μακαρι να με εκανε ![]() ουτε εκπαιδευση εχω σε ασθενειες ουτε τιποτα.ενα σεμιναριο της σερα εχω παρακολουθησει ολο κιολο και οτι εχω διαβασει μονος μου. υπαρχουν αλλοι εδω μεσα οπως ο κωστας η ο γιαννης που εχουν σπουδασει βιολογια οι ανθρωποι και κατι σκαμπαζουν παραπανω. αυτους να ζαλισεις ![]() απλα με τις ασθενειες των ψαριων,αν δεν υπαρχει χαρακτηριστικο συμπτωμα(οπως ειναι το ich πχ),ειναι αδυνατον να εισαι σιγουρος τι ειναι,αν δεν γινει μικροσκοπικη εξεταση. ετσι ολοι μαντευουν.απλα καποιοι λογω εμπειριας και (αν τυχει) και εκπαιδευσης,μαντευουν λιγο καλυτερα. δε μπορει να ειναι κανεις σιγουρος 100% ακομα και αν εχει διδακτορικο στην ιχθυοπαθολογια. |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε μακαρι να μην τυχει να μην ζαλιζουμε κανεναν. Χαχαχα
Αν τυχει ομως ξερω οτι θα βοηθησεις σιγουρα. Οπως τωρα. Αλλα μην χαλαω αλλο το ποστ του παιδιου για να βρει λυση στο προβλημα του.
|
||||
|
||||
![]()
¶λλαξα νερό στο ενυδρείο καραντίνα για σταδιακή μείωση του αλατιού. Ώστε να το επαναφέρω στα κανονικά επίπεδα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστρέφω δριμύτερος: Βοήθεια για μονομαχοενυδρείο φυτεμένο | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 20-05-14 21:48 |
αρρωστος μονομαχος? μια βοήθεια παρακαλώ! | poppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 16-03-11 23:26 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |