Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tolisn
Και τώρα τα καλά νεα
Επικοινώνησα με τον Γιάννη (το παιδί που τα κατασκευάζει ) και του είπα ότι ενδιαφέρονται κάποιοι για ένα τέτοιο σύστημα. Μου είπε ότι μπορεί να τα κατασκευάσει (θέλει 2-3 μέρες μέχρι να βρει τα υλικά) για όποιον θέλει και ότι το κόστος μαζί με το τροφοδοτικό είναι 35 ευρώ. Επίσης μου είπε ότι αν κάποιος από Αθήνα θέλει, μπορεί να πάει από εκεί και να το δει να δουλεύει live στα ενυδρεία του καθώς και μπορεί να διαθέσει ένα κομμάτι για δοκιμή πριν παραγγελθούν τα υπόλοιπα.
Το email του μπορείτε να το βρείτε στην σελίδα που έβαλε ο Maverick στο post #22.
Όσοι θα κάνετε αγορά, καλή επιτυχία. Οι υπόλοιποι εδώ παρέα να το κατασκευάσουμε μόνοι μας.
|
Εγώ την έχω παραγγείλει ήδη απ' τον Γιάννη. Πρόθυμος και εξυπηρετικός! Τρίτη-Τετάρτη θα την έχω αλλά δεν θα μπορώ να σας πω εντυπώσεις μέχρι να πάρω dimmable ballast.
Θα ήθελα να το κατασκευάσω μόνος μου γιατί μου αρέσει να ασχολούμαι με τα diy (γλιτώνουμε και κανένα φράγκο) αλλά δυστυχώς τα κουλά μου δεν είναι για τέτοια ψιλολοΐδια. Εδώ καλώδια κολλάω με κολλητήρι και είναι σαν ασημένια κουράδια