|
|
|||
|
|||
![]()
Οι φωτο ειναι απο ενα παλιο πλαστικο μικρο που εβαλα τα οσα ειχαν καποιο θεμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
τότε σε αυτο το μικρο πλαστικο βγάλε όλο τον βυθό, δεν προσφέρει κάτι ο βυθός σε καραντινα, καλύτερα να είναι άδειο, και κάνε τη θεραπεία που σου είπα πριν
|
|||
|
|||
![]()
Οκ εβαλα την δοσολογία (19 σταγονες στα 70 λιτρα) απο το esa 2000 και το νερο εχει παρει μια πράσινη απόχρωση. Ειναι φυσιολογικη η αλλαγη του χρωματος;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, ετσι γίνεται, μη σε ανησυχεί αυτό
|
|||
|
|||
![]()
Παρατήρησα και μια παράξενη αντιδραση απο μονο τα cherry barbs, ειναι μόνιμα στη έξοδο απο το τζιφαρι του φίλτρου κολυμπούν πάνω κάτω μέσα στις δύνες απο φυσαλίδες αερα που δημιουργεί το σύστημα Βεντούρι του φίλτρου. Υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτό;
Και κατι ακομη αυτο το σαλιγκάρι ειναι apple; |
|
||||
|
||||
![]()
Εκανες μετρήσεις ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πληγή στο σώμα. | petros | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 07-11-12 22:12 |
πληγές σε σώμα χρυσόψαρων | pet | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 22 | 12-10-06 10:47 |
Ασπρα Σκουλίκια στο σώμα/Πτερύγια | Gorgi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 19-09-05 19:46 |
Kόκκινα σημάδια στο σώμα | basilhs | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-01-04 02:15 |