|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς με το να βοηθήσουν στο στρώσιμο? Μετρήσεις κάνεις καθόλου στο νερό? Να κοιτάξεις για αντλίες με μανομετρικο τουλάχιστον 1.5 μετρό όπως για παράδειγμα EHEIM 1002 ή Sicce Nova.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικά και μετράω. Αμμωνία και Νιτρώδη 0, έχω 5 νιτρικά.
Ευχαριστώ για την πρόταση, θα την δω. |
|
||||
|
||||
![]()
Για να διατηρήσουν την βιολογία, εννοείς ότι τα έχεις. Με υγρά γίνονται να φανταστώ? Μην σταματάς τις μετρήσεις πάντως. Υπάρχουν πολλές αντλίες στην αγορά, με λίγο ψάξιμο βρίσκεις κι άλλες, εγώ σου πρότεινα αυτές τις δυο επειδή τις έχω και κάνουν την δουλειά τους πολύ καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαφωνώ με τα χρυσόψαρα όχι τίποτα άλλο (αφού έχεις βάλει μπόλι)
αλλά γιατί μη παραξενευτείς με τίποτα περίεργες αρρώστιες στο μέλλον ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tm - Malawi | _tm_ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 35 | 24-10-14 12:26 |
malawi 200 lt | grkts | Malawi | 4 | 25-07-14 23:12 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |