|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι βαλτε κι αλλα να παω να παρω και εχω μερικα χαπια χαχαχαχαχαχα
|
|
|||
|
|||
![]()
55ευρα μεταφορικά λέει ο άλλος..
Μαζευόμαστε 5 παγώνια και μας βγαίνει από ένα 10ρικο..!!! Τζάμπα πράγμα παιδια μπουγάτσα-κακάο να φας για πρωινό ένα 10ρικο θα το δώσεις..! Δεν θα τα δώσεις για τα κοράλλια σου...????? (και απαντάω μόνος μου) θα τα δώσεις θα τα δώσεις....!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπήκες γρήγορα στο κλήμα και μου αρέσει !!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=revolution1925;975264]55ευρα μεταφορικά λέει ο άλλος..
Μαζευόμαστε 5 παγώνια και μας βγαίνει από ένα 10ρικο..!!! Τζάμπα πράγμα παιδια μπουγάτσα-κακάο να φας για πρωινό ένα 10ρικο θα το δώσεις..! Δεν θα τα δώσεις για τα κοράλλια σου...????? (και απαντάω μόνος μου) θα τα δώσεις θα τα δώσεις....!!!!! Γεια σου Άρη! Χαχαχαχαχ......δεν ειναι ετσι απλα τα πράγματα! Απο την στιγμή που φύγει το κοράλλι απο το μαγαζί για να αποσταλεί,ο χρόνος μετραει αντίστροφα! Καλό ειναι να μην μεσολαβήσει ούτε ενδιάμεσο ενυδρείο μέχρι την εισαγωγή στο δικό σου! Σε μερικά σάιτ υπάρχει και free μεταφορικά,απλα στο στέλνουν προσεχώς δλδ μεσα στις επόμενες μερες! Μπορεις επίσης να παρακολουθείς και την πορεία του δέματος σου. Καλη συνεχεια φιλε! |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου Αρη τι έγινε?
που χάθηκες φιλαρακι μου? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια..!
Γεια σου νικο και να θελω να χαθω δεν μπορω φιλε..! λοιπον εκανα αλαγη περιπου 25 λιτρα σημερα,εκοψα μερικες αλγες που ειχαν μεγαλωσει, εβγαλα καθαρισα τα μηχανηματα ,αλλαξα ανθρακα αντιφως και μετα απο κανα μισαωρο εκανα μετρησεις..! ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 26 PH 8,3 ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ 1026 ΑΜΟΝΙΑ 0 ΝΙΤΡΩΔΗ NO2 0 ΝΙΤΡΙΚΑ NO3 5 ΑΣΒΕΣΤΙΟ Ca 415 ΜΑΓΝΗΣΙΟ Mg 1245 ανθρακικη σκληροτητα KH 8,2 ΦΩΣΦΟΡΙΚΑ PO4 0 μετα τις μετρησεις εριξα και 5 μλ μαγνησιο γιατι το ειδα πολυ χαμηλο και αυριο θα ξαναμετρησω να δω και παλι.. αυτην την στιγμη το ενυδρειο ειναι ετσι..! |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα σε βρισκω!!
πραγματι το Mg καλο ειναι να ανεβει λιγο! |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω λεο κανω οτι καλυτερο μπορω..!
πιστευεις οτι αν παλιωσει λιγο το συστημα θα υπαρχουν πιο λιγες διακυμανσεις στα στοιχεια? επισης διαβασα καπου (δεν θυμαμε που) οτι καλο ειναι το KH να το κραταμε πανω απο 10 στην αρχη γιατι βοηθαει την αναπτηξη της κοραλιννης..ισχυει κατι τετοιο παιδια? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |