|
|
|||
|
|||
![]()
Μας έκανε καλή εξυπηρέτηση !
|
|
||||
|
||||
![]()
σκορδα κρεμμύδια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να είναι καλά το κορίτσι!
![]() ------------------------- ευχαριστώ γιωργο! να είσαι καλά φιλαρακι! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 25-10-16 στις 15:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα σε όλους!
χθες είχα συντήρηση με τα καθιερωμένα και τα προβλεπόμενα! στην συνέχεια άλλαξα το σωληνάκι του ριακτορα από την μπουκάλα co2 μέχρι τον ριακτορα! (Την μπουκάλα για λόγους αισθητικής και εξοικονόμησης χώρου την έχω σε διαμορφωμένο ντουλάπι στο μπαλκόνι,έτσι είχε καποια Α διαδικασία για να αλλαχτεί διότι έπρεπε να μπει πάλι σε κανάλια) μετά άφησα το σύστημα να χαλαρώσει μερικές ώρες και στο τέλος έκανα μετρησεις μετά από 7 μέρες! Έχουμε και λέμε: Θερμοκρασία 26,8 αλατοτητα 1,027 αμμωνία 0 no2 0 no3 2 φωσφορικά 0 υγρά τεστ & φωτόμετρο πχ 7,7 - 8 κχ 7,2 (έριξα μια κουταλιά σόδα) ασβέστιο 430 μαγνήσιο 1350 απο 1450 (έριξα 15 κουταλιές μαγνήσιο) co2 75/λεπτό τέλος έβγαλα μερικές φώτο από ψιλά! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα παει Νικολα μια χαρα!!! φουντωνει!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν μεγαλώσω (σε λίτρα και εμπειρία) θέλω να σου μοιάσω... Όνειρο το ενυδρείο σου φίλε !
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να είσαι καλά φίλε για τα καλά σου λόγια! όποτε σε βγάλει ο δρόμος σου στην Αθήνα,θα σε περιμένω να έρθεις για καφεδάκι να το δεις και από κοντά! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ λεων!
να είσαι καλά φιλαρακι μου! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |