|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα συνονοματε!
1. παραγγειλα το Eheim Liberty 2041 ωστε στην συνεχεια να το χρησιμοποιησω και στο f60 ενυδρειο! 2. θα κανω αλλαγες νερου μια με δυο φορες την ημερα ωστε να γλιτωσω απο τετοια περιπτωση 3. ηδη εχω στην κατοχη μου το f20 και περιμενω και το f60 απο ωρα σε ωρα 4. το να κρατησω εστω ενα τουλαχιστον για το f60 και να προσθεσω μια ομαδα απο μικροτερα ψαρακια? |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε τροπικά ψαράκια στα ενυδρεία σου και άσε τα χρυσόψαρα. Δεν κάνουν για αυτά τα λίτρα και σύντομα θα έχεις θέματα.
Κ εγώ το F60 έχω και μέσα τροπικά πλάτυ/γκάπυ πολύχρωμα και είναι πανέμορφα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ποσα πλατυ/γκαπυ μπορω να εχω στο ενυδρειο? Χρειαζομαι και θερμοστατη, φυτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι καλη ιδεα για μενα τα πλατακια ή γενικα τα ζωοτοκα..
επειδη εισαι στην αρχη και βρισκεσαι επαρχια, οχι για κανεναν αλλο λογο. τα ψαρια γεννανε συνεχεια , θα γεμιζεις συντομα (με οτι συνεπαγεται αυτο για την ποιοτητα του νερου) και θα πρεπει να βρισκεις χομπιστες να τα δινεις.. Αν δεν εχεις προβλημα, οκ. αυτα τα ψαρια ειναι τροπικα και θελουν θερμαντηρα. Τα φυτα τα εχουν αναγκη σχεδον ολα τα ψαρια. θα μπορουσες να βαλεις ενα κοπαδακι συννεφακια σε φυτεμενο ενυδρειο.. δεν θα χρειαστεις και θερμαντηρα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θερμαντήρας, αν πέφτεις κάτω από 22 βαθμούς, χρειάζεται σίγουρα το χειμώνα. Από φυτά εγώ έχω μόνο ένα java moss, τίποτε περισσότερο και πέτρες. |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!
Παράθεση:
χρυσοψαρα, μονο με χρυσοψαρα και σε αυτα τα λιτρα δεν μπαινει κανενα ειδος χρυσοψαρου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις 20Lt | andromeda | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 23-06-16 23:57 |
DIY 20lt | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 22-04-13 16:54 |
Γαριδαδικο ~20lt | pigasosaek | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 15 | 28-05-12 01:07 |