|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τακη μικρα κωματια σε πλατος πως τα κωβεις? γιατι με το κοπιδι ειναι δυσκολο νομιζω. π.χ. στην βαση για τα φλοτερακια που εχεις κανει το πανω κωματακι (που ειναι ουσιαστικα το παχος του τζαμιου και λιγο) ή τα πλαινα που ανεβοκατεβενουν.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() σιγα σιγα τα κόβω όλα έτσι
|
||||
|
||||
![]()
το χαρασεις και το σπας μετα, να φανταστω, απλα οσο ποιο μικρο κωματι ειναι τοσο ποιο καλο χαραγμα κανεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
το μυστικό είναι να έχεις κάτι για οδηγό,
και χρησιμοποιώ αλουμινογωνιές για οδηγό διαφόρων μεγεθών, και ναι, θέλει πιο πολύ χάραγμα γιατί δεν έχεις τρόπο να το πιάσεις και να σπάσει, και όσο πιο κοντα στη χαρακιά, τόσο πιο πολύ δύναμη θέλει, κάτι όπως ο μοχλός δηλαδή
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη καλο μηνα!
θελω να βαλω στις πισω γωνιες στο 150 λιτρο φυτεμενο απο μια πλακετιτσα λεντ smd 48 3528 που εχω και καθονται.. πρεπει ομως να μπουν μεσα σε μια "θηκη"-κουτακι να μην περναει η υγρασια γιατι αν τις κολλησω ετσι στο καπακι στανταρ θα καουν.. Θα μπορουσα λες να το κανω ευκολα με πλεξι πως το βλεπεις ή με καποιο αλλο τροπο;
|
||||
|
||||
![]()
Θέμη εύκολο είναι,
και καλύτερα είναι να μην είναι σε υγρασία, θα χαλάσουν
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα,ευχαριστω!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπάκια για Rio 125 με φωτισμό | stephos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 24-03-13 14:27 |