|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οι πέτρες σου είναι φανταστικές και μου άρεσαν και σαν στήσιμο - τελική εικόνα. Μόνο μία παρατήρηση! Egg crate γιατί δεν έβαλες σε όλη την επιφάνεια του βυθού; Από ότι έχω δει σε Αφρικάνικα ενυδρεία καλύπτεται όλος ο βυθός με κάποιο υλικό και μετά μπαίνουν οι πέτρες.
Εμένα με αγχώνει πάντως να τις βλέπω στη μέση του ενυδρείου να πατάνε κατευθείαν πάνω στο γυαλί. Ακόμα και για ψυχολογικούς μόνο λόγους στη θέση σου θα έβαζα υπόστρωμα παντού. Καλή συνέχεια και καλό γέμισμα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tm - Malawi | _tm_ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 35 | 24-10-14 12:26 |
malawi 200 lt | grkts | Malawi | 4 | 25-07-14 23:12 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |