|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 21-10-16 στις 23:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
λεω πως ειναι ωρα ναρθεις αποδω για καφε
![]() και πολυ αργησες ![]() αν δε θες καφε,θα σου κανω τσαι μεντα,αγρια μαζεμενη διπλα στη λιμνη πλαστηρα. πολυ γκουρμε κατασταση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Bleher biotope εχω λεμε...
Mr last year
|
||||
|
||||
![]()
ε ξεκινα κιεσυ χωραμε..
![]() Παράθεση:
![]() φαι εχουμε αρκετο δοξα το θεο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτά "ψιλά" νομίζεις ότι θα τη βγάλεις ( ; ) ... για ρώτα τον Σπύρο που με ξέρει καλά.-
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερά τα videos που έβαλες εδώ Γιώργη με τα αλτουμ. Κάτι παρόμοιο δεν έπαιζε και στην τηλεόραση που είχαμε στην έκθεση?
Νίκο μπορεί και να υπάρχουν εδώ, δεν είμαι σίγουρος όμως. Βρίσκεις σίγουρα διάφορα προϊόντα της Boyu στην ελληνική αγορά πάντως. Τώρα για την τιμή δεν γνωρίζω καθόλου. Μπορείς να ρωτήσεις τους dinos99 και ChocolatePuma από που τα πήραν. |
|
||||
|
||||
![]()
βρεθηκε η δευτερη εισαγωγη του φιλτρου.
απτα χερια του Δημητρη(rottbea) ![]() μη σας πω μου αρεσει περισσοτερο απτις ετοιμες ![]() Δημητρη νασαι καλα,ευχαριστω πολυ! ![]() αντε σιγα σιγα ετοιμαζομαστε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρουλα πολυ ωραια ειναι....Τα ψαρια???Ποτε και απο που?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ελειψα μια μερα,γυρισα και βλεπω το νερο καταμαυρο και θολουρα φουλ.
μιλαμε για πολυ πραμα...οταν λεω πολυ,εννοω δεν εχω ξαναδει τοσο πραμα ![]() ασε τη βρωμα... δεν εχω τεστ να μετρησω αμμωνια ακομα,αλλα πρεπει ναχει σηκωσει ποσοτητα. το φιλτρο δουλευει κανονικα. αν ειχε μεινει στασιμο το νερο δεν θα μπορουσε να μπει ανθρωπος στο σπιτι ![]() εβγαλα τη μεγαλη ριζα τωρα γιατι πιο πολυ φασαρια θα ηταν παρα κατι αλλο και δεν εξυπηρετει κατι με τα αγγελοψαρα. θα ηθελε κιαλλο κοψιμο και να περιμενω και να βαρυνει για να κατσει. θα την κρατησω ομως για οταν θαρθει η ωρα της. το καλο,ειναι πως μαλον βοηθησε κιαυτη να σηκωσει αμμωνια. μιλαμε για πολυ βρωμα... μαζεψα κλαδια πλατανου στο χτεσινο ταξιδι στη βυτινα(πιο πολυ απολα γιαυτο πηγα-αν και ηθελε και η γυναικα ![]() και αν χρειαστω αλλο ξυλο μπορει να παρω και κανα ετοιμο απο μαγαζι. θα δουμε. σκεφτομουν να κανω μια ακομη αλλαγη σημερα,αλλα μαλον ειναι καλυτερα να το αφησω ετσι και να γινει αλλαγη αφου μπολιαστει. και μετα απο κανα δυο μερες,παλι αλλαγη με ΑΟ αυτη τη φορα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |