|
|
||||
|
||||
![]()
απο θεσσαλονικη περναω , απο leroy δεν περναω
![]() οπως και να χει το δοκιμαζω ετσι , αλλιως παραγγελνω. |
|
||||
|
||||
![]()
μιας και μου ηρθε η απορια ας την ρωτησω.
Δεν μπορω να βαλω 12volt ηλεκτρομαγνητικη και στην αντλια που θα βγαζει νερο? κι αν οχι , γιατι? για περισσοτερη ασφαλεια το λεω. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί να πάρεις και άλλον μετασχηματιστή ;
και 220 βρίσκεις εύκολα και εδώ, οι 12βολτοι έχουν 12-15 ευρώ στην Ελλάδα, και έναν που πήρε ο φίλος χάλασε σε 1 εβδομάδα, και δεν υπάρχει εγγύηση. Μόνωσε τον καλά και δεν έχεις πρόβλημα βρε, αν βρεις βάλε και θερμοσυστελλόμενο στις επαφές, τύλιξε το και με μονωτική ταινία και είσαι εντάξει
|
||||
|
||||
![]()
αρα δεν εχω προβλημα απο κατι αλλο, ετσι?
Τροφοδοτικα 1Α εχω Τακη. ωραια , και πηρα ηδη 220v ![]() θα βαλω δυο 12βολτες κι αυτη θα μεινει στην ακρη... ασε να εχω το κεφαλι μου ησυχο |
|
||||
|
||||
![]()
Σε βλέπω να έχεις κάθε μέρα νιτρικά κάτω από 5
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετσι πρεπει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχισαν να "σκανε" τα πρωτα πραγματα..
Δυστυχως τελη εβδομαδας θα πρεπει να παω Βεροια και τις ηλεκτρομαγνητικες δεν τις κοβω να ερχονται.. Αρα για την ωρα οι αλλαγες δεν θα γινουν αυτοματες , αλλα με γυρισμα σε δυο βανες, αυτα μεχρι την επομενη που θα στησω και τις ηλεκτρομαγνητικες. Το ολο κοστος δειχνει τα ξεπερναει τα 60 ευρω.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγες νερου | Ορφας | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 15-06-14 09:24 |
αλλαγες νερου | nikosn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 29-11-10 08:44 |
Αλλαγες νερου | Dimitrisss123 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 27-02-10 22:17 |
Νο3 και αλλαγες νερου | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 16-05-07 13:46 |
ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΟΣ | giannak | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 28-07-04 20:01 |