|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με συγκινούν τα λόγια σου και τα συνυπογράφω! Να εισαι καλα και πάντα γερος! ------------------------- Παράθεση:
Πολύ χάρηκα που σε γνώρισα στην έκθεση και σου εύχομαι να εισαι πάντα καλα και καλη τύχη στο νέο εγχείρημα σου! Ειμαι σίγουρος οτι θα κανεις τα καλυτερα και εκει. ------------------------- Παράθεση:
Ευχαριστω λεων να εισαι καλα φιλαρακι μου! ------------------------- Ευχαριστω αλαν! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 19-10-16 στις 23:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω χαρικα που σε γνωρισα και σε ευχαριστουμε για ολα!!!
Δεν τα ειπαμε και πολυ αλλα πολυ κοσμος και γινοταν ενας χαμος... να ειμαστε καλα θα ξαναβρεθουμε...!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Καλησπέρα σε όλους! Σημερα εκανα αλλαγή νερου 100 λίτρα,τα 60 τα συφωναρισα απο τον αραγωνιτη και τον βράχο του ενυδρείου με σκούπα βυθού και τα 40 απο το σαμπ! Στην συνεχεια άλλαξα υλικά στους ριακτορες βάση ημερομηνίας, καθάρισα το σκίμμερ και τέλος το σαμπ! Το άφησα να ηρεμήσει για μερικές ώρες κα μετα εκανα μετρησεις όπου ειδα τις γνωστές καταναλώσεις των τελευταίων εβδομάδων! και για το τέλος μια βραδινή φωτο! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 21-10-16 στις 00:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο με το συφωναρισμα πρεπει να το κανω και εγω στον βραχο... Μπραβο ρε Νικο νικοκυρη!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ξέρω είναι λίγο βαρετό και χρονοβόρο αλλά μπρος τα καλλη τι είναι ο πόνος λεων! ![]() να είσαι καλά φίλε ευχαριστώ πολύ! ------------------------- [QUOTE=Giannis Roditis;973986]δεν σχολιάζω το ενυδρειο φοβερό!!!το σιφοναρισμα με τι εργαλείο το κάνετε? χαχαχαχα! ευχαριστώ γιαννη να εισαι καλα φιλε! το σιφωναρισμα γίνετε με σκούπα βυθού στον αραγωνιτη κάνοντας το 30% την κάθε φορά! με απλό λάστιχο κάνω τον βράχο! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 21-10-16 στις 15:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=voas;974001]είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε αραγωνιτη και βράχο καθαρό με οτι αυτό συνεπάγεται!
ξέρω είναι λίγο βαρετό και χρονοβόρο αλλά μπρος τα καλλη τι είναι ο πόνος λεων! ![]() να είσαι καλά φίλε ευχαριστώ πολύ! ------------------------- αα οκ τελεια!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα δώσε πόνο φίλε!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |