|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Α ή Β. (η κάποιος "συνδυασμός" πχ αφήνεις τα πράγματα ως έχουν, αν μετά από κάποιο εύλογο διάστημα συνεχιστεί το κυνηγητό δίνεις το μόνο αρσενικό, αν ομαλοποιηθεί η κατάσταση... όλα καλά).
Σίγουρα όχι το Γ - γιατι να χαλάσεις το ζευγάρι? Και κατα τη γνώμη μου είναι λίγα τα λίτρα για να βάλεις και άλλους δίσκους. |
|
||||
|
||||
![]()
θεόφιλε,
γνώμη μου είναι να αφήσεις την φύση αλλά και τον χρόνο, να λειτουργήσουν μόνοι τους, και μόνο όταν το ''κακό'' παραγίνει να λάβεις κάποια μέτρα εσυ, όπως να χωρίσεις, αναγκαστηκά, το ζευγάρι. Πάντως τέτοια φαινόμενα είναι συχνά και τα έχουμε αντιμετωπήσει όλοι μας κάνοντας υπομονή, νομίζω... |
|
|||
|
|||
![]()
Η κατάσταση είναι έτσι εδώ και περίπου 2-3 μήνες το οποίο σημαίνει ότι δύσκολα μπορεί να αλλάξει ριζικά. Το θέμά μου είναι αν θα αφήσω ένα ψάρι να καταπονεθεί τόσο πολύ (ή να ψοφήσει) που θα είναι επιβλαβές και για τα άλλα, δεδομένου ότι σε ένα άλλο ενυδρείο μπορεί να είναι αυτό το κυριάρχο.
Θεόφιλος |
|
||||
|
||||
![]()
Αν η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε να μιλάμε ακόμα και για θάνατο του ψαριού, τότε ναι, σωστά σκέφτηκες να επιλέξεις την λύση του ''χωρισμού''.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί τροφής ο λόγος | stel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-06-05 20:17 |
Περί τεστ | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 28-06-05 08:33 |
Περί λιπασμάτων.... | Βίκυ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-02-05 00:18 |
Περί φύλλου… | Gandalf72 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 11-02-05 08:40 |
Περί χρυσόψαρων* | newfish | Χρυσόψαρα | 1 | 15-08-03 19:54 |