|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις αλγες.
Τσεκαρε διοξειδιο,φως,λιπασματα! Σαν στησιμο μου αρεσει. Τα περισσοτερα φυτα που ειδα ειναι σχετικα ευκολα.Μην πουσαρεις σε φως και λιπασματα. Με το μαλακο.
|
|||
|
|||
![]()
Σκέφτομαι να καταργήσω τα δύο εξωτερικά φίλτρα που έχω κ να φτιάξω σαμπ για ευκολία στο καθάρισμα αλλά να το έχω κ σαν γεννηστρα. Με 3 η 4 διαμερίσματα θα είμαι οκ? Είμαι στο ψάξιμο για εξωτερική υπερχείλιση κ για αντλία
![]() Με το σαμπ Δεν θα κερδίσω κ σε πιο αργές αλλαγές? Γιατί προχτές που έκανα αλλαγή νερού περίπου το 25/100 είχα νιτρικά πάνω από 40ppm |
|
|||
|
|||
![]()
Τι λέτε για το σαμπ, πιστεύω θα είμαι πιο άνετος μετά
![]() ![]() Έβαλα κ 4 μηλιοσαλίγκαρα από φίλο χομπίστα εδώ, ομορφαίνουν πολύ το ενυδρείο αλλά κ το επιβαρύνουν ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το σαμπ δεν ενδείκνυται για φυτεμένα,
θα υπάρχουν απώλειες CO2, αλλά και πάλι , τα νιτρικά δεν έχουν σχέσει με το φίλτρο, αλλά με την ιχθυοφόρτιση, τάισμα , ρύπους γενικότερα , και βασικά από τις αλλαγές
|
|||
|
|||
![]()
Είναι απλά τα φυτά που έχω. Για σαμπ ο χώρος που έχω είναι 114*54 πλάτος*70 ύψος. Τι προτείνετε για διαστάσεις για το σαμπ; λέω να έχει 4 χώρους 1 για βαμβάκι, 1 σιποραξ, 1 αντλία, 1 για τον θερμοστατη κ ένα χώρο για γεννηστρα. Αν βλέπω ότι πάνε να γεννήσουν τα σκαλαρια η τα κορυντορας να τα κατεβάζω από κάτω...Ακούω προτάσεις..Επίσης γι
Α αντλία λέω για την jebao dcs 5000. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Έτσι σκέφτομαι να το φτιάξω το σαμπ, τι λέτε θα είμαι οκ? |
|
|||
|
|||
![]()
Στα δυο αριστερα χωρισματα βαλε ακομα ενα.κ εισαι οκ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |