|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί πρώτον φαντάζομαι ειναι διαφορετικοί άνθρωποι και οχι οι ίδιοι και στα δυο, αλλιώς να μην ασχολούμαι και στα δυο, αλλά στο ένα!
Δεύτερων το είπα οτι δε θέλω να φτιάξω ένα βιοτοπικο ενυδρείο, αλλά απλά ένα ενυδρείο... Τρίτον το καραβάκι το θέλω για να δώσω λίγο χρώμα και επίσης εχει και τρύπες οποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν σπηλιά. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος στρώσιμο Καινούργιου ενυδρείου | dimitris275 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 65 | 01-12-15 14:49 |
πολλές απορίες μαζεμένες για το στήσιμο το καινούργιου μου ενυδρείου.......... | johnrc | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 10-05-14 15:09 |
μετρήσεις καινούργιου ενυδρείου | duaz | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 10-03-09 20:04 |
Στρωμένο φίλτρο και στρώσιμο καινούργιου ενυδρείου | lucky13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-02-09 16:50 |
Έρευνα Αγοράς για αγορά καινούργιου ενυδρείου | Kostis T. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 17-12-04 15:50 |