|
|
|||
|
|||
![]()
Στράτο πάμε γερά μια ομάδα είμαστε !
Πότε θα πάρεις το ενυδρείο ? Πρέπει λίγο να το τρέξεις να σου στείλουμε και κοράλλια . ¶μα βάλεις και τον βράχο θα είσαι έτοιμος . φώτα ροή και λοιπή φίλτρανση τι θα βάλεις ? |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο αγοράστηκε και ξεκινάμε το Σάββατο να δουμε το φωτιστικό θα παμε σε diy με led λαμπάκια και ψυχτρα. Φιλτρο θα μπει ένα μικρο κρεμαστό για άνθρακα και φώσφορο το εχω είδη καθώς κυκλοφορητης ένας sicce 1000 l/h και αυτος υπάρχει είδη καθώς και αραγωνιτης 4 κιλα .
Βράχος μετα και το δωρο τον παιδιών υπάρχει μένει μονο να δω για ρεφεκτομετρο αν εχετε τπτ στα υπόψιν φτηνό και καλο ακομα και μτχ να μου πείτε αργότερα θα ψάξω και για ένα μικρο σκιμερακι επεισεις προτάσεις ανοιχτές. |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε νερό να τρέχει άμα μπορείς φτιάξε και αλάτοτητα και μόλις παρεις από τον Κώστα βράχο και ψάρια να είσαι κομπλέ .
|
|
|||
|
|||
![]()
Και καμιά φωτογραφία να βλέπαμε δεν θα λέγαμε ο όχι !
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου στρατό!
Καμια φωτο για να βλέπουμε και την πορεία; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια καιρο εχω να σας γραψω νεα μου, εχω πολλες αποριες ολο ρωταω και μαθαινω.
1) φιλτρο με ανθρακα και αντιφωσφορο θελω ναι η οχι και γιατι? 2) σκιμμερακι θελω ? 3) δοσομετρικη θελω? Μεσα ξερω τη θα βαλω 2 κλοουν 1 γαριδα 1ερημητη απο κοραλια 1εφυλια 1ανεμωνη ,Μανιταρια(actinodiscus) Βrain coral(favites) και απο σκληρα ενα μονο που ειδα στον φιλο golf4470 δεν ξερω πως το λενε αν μπορει να μας πει. οποτε για αυτα που θελω να βαλω μεσα τι ειναι καλυτερο να εχω ? σας βαζω και φωτο το τι εχω μεχρι τωρα |
|
|||
|
|||
![]()
Πέτα το αερομετρο η πως αλλιώς λέγετε αυτό της haquos!
Αν το φίλτρο μπορεί να πάρει άνθρακα τότε κομπλέ! Σκιμμερ λίγο αργότερα! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για ξεκίνημα θαλασσινού (τι πρωτότυπο!) | ShadowVValker | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 14-09-12 16:04 |
Νέο Ξεκίνημα!! | markos6888 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-07-11 13:49 |
Νέο Ξεκίνημα !!! | gnostos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-09-07 23:11 |