|
|
||||
|
||||
![]()
Να πω κι εγώ με τη σειρά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν στο στήσιμο και στην οργάνωση του περιπτέρου στην έκθεση! Προσωπικά μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα και πιστεύω με λίγες μικρές βελτιώσεις (που ήδη συζητάμε) θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον! (αν τα κάναμε όλα τέλεια από τώρα θα βαρίομασταν στην επόμενη έκθεση)
![]() Επίσης θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω επίσημα τον Dimi που παρέα με τον άλλο αιώνιο έφηβο από το βορρά ( ![]() ![]() Σας ευχαριστώ όλους για την όμορφη εμπειρία! |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια σε ολους οσους τρεξατε απο κοντα την εκθεση! παντα τετοια!
αν τα καταφερουμε, σειρα μας τωρα ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να πώ και εγω με την σειρά μου πόσο πολύ χάρηκα που σας γνώρισα όλους απο κοντά . Πόσο υπέροχος ήταν ο εκθεσιακός χώρος (που τον βρήκα και ετοιμο)
![]() Εξαιρετικά παιδιά όλοι σας!!! Σας ευχαριστώ για το ήθος, τις γνώσεις και την αγάπη που έχετε για το χόμπι. Να είμαστε όλοι καλά να βρισκόμαστε ![]() Και τωρα Θεσσαλονίκη, που λέει και ο φίλος μου ο Γιάννης ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να πω και εγω με τη σειρά μου ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,
ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε να συμμετέχω σε αυτή την όμορφη παρέα, πιστεύω να ήμουνα αντάξιος των προσδοκιών σας, ευχαριστώ για την όμορφη συνεργασία και υποστήριξη. Είμαι βέβαιος πως η επόμενη φορά θα είναι ακόμα καλύτερη (πόσο ποιο καλό θα μπορούσε να γίνει κάτι που είναι ήδη άψογο ![]() ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ παιδιά, είσαστε ΟΛΟΙ ΦΟΒΕΡΟΙ
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω με τη σειρα μου σας ευχαριστω ολους για την υπεροχη παρεα που καναμε!!ηταν ολα τελεια!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να πω και εγω ενα μεγαλο Μπραβο σε ολους και ενα μεγαλο επισης Ευχαριστω!
Στα υπολοιπα με καλυψατε πληρως! |
|
||||
|
||||
![]()
Αν κανονισετε ZOOTECHNIA 2017 πειτε το νωρις να εχω προλαβει να κουραρω τον Τακης και να σας τον στειλω!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι περιττο να δωσω αλλη μια φορα τα συγχαρητηρια μου σε ολους σας για την εξαιρετικη παρουσια, τα θετικοτατα σχολια για την οποια κυκλοφορησαν παντου..παρεα φιλων μου κυνοφιλων που ειχαν ερθει στην εκθεση για να δουν σκυλια,ενθουσιαστηκαν τοσο που λησμονησαν τα σκυλια και κολλησαν μπροστα στο περιπτερο για ωρες..ειδικα ο ενας που απο τις περιγραφες μαλλον μιλαγε με το Λαμπρο ειναι σε αναζητηση ενυδρειου για να στησει αφρικανικο και εντος των ημερων θα ειναι και αναμεσα μας..Αλλος μου περιεγραφε πως παπαριασαν τα χερια του να χαιδευει τα χρυσοψαρα στη λιμνη (φωτο)και εβαλε σχετικη φωτο στο προφιλ του στο FB..Γενικα κανατε παταγο και τα ''κερδη'' της παρουσιας σας θα φανουν συντομα..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρολο που δεν μπορεσα να παρεβρεθω παρακολουθουσα το καθε βημα και πραγματικα εμεινα με το στομα ανοιχτο τοσο για τα ενυδρεια που ειδα οσο και για την οργανωση.ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια αλλα και γθα το αποτελεσμα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαρηκα που μπορεσα και επισκευτικα το περιπτερο του gab,και γνωρισα τον dimis που με προτρεψε αφου με συστησε με την αρτεμισια να γινω και επισημα μελοσ τησ μεγαλησ παρεασ σασ,σασ ευχομαι να χαιρεστε και να αγαπατε για παντα αυτο που κανετε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως μας ηρθες Γιωργο!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά καλημέρα, θα θελα κι εγώ να καταθέσω τα συγχαρητήρια σε όλο το φόρουμ για την αλληλεγγύη, για το τρέξιμο στην έκθεση και φυσικά το καταπληκτικό κλίμα που υπάρχει. Δυστυχώς για μένα και γι αυτό δεν έγραψα τόσες μέρες, ενώ καθόμουν όλο το καλοκαίρι χωρίς δουλιά μέχρι και τις αρχές Οκτώβρη, το 3μερο της έκθεσης με βρήκε στον Πύργο για δουλιά που την είχα πολύ ανάγκη και μόλις χθες βράδυ γύρισα Αθήνα. Κρίμα γιατί πέραν ότι ήθελα οπωσδήποτε να περάσω οικογενειακώς να δω το περίπτερο και να μιλήσω με γνωστούς και να γνωρίσω κι από κοντά ανθρώπους του GAB, ήθελα πάνω απ όλα να βοηθήσω κι εγώ. Παρόλα αυτά με τα νήματα της έκθεσης έστω κι εκ του μακρόθεν κι από κινητό, μπήκα όσο ήταν δυνατό στο κλίμα, απ την άλλη ζήλεψα τρομερά που δεν μπόρεσα να είμαι μέρος της. Συγχαρητήρια σ όλα τα παιδιά που την έτρεξαν, σ αυτούς που την οργάνωσαν, σ αυτούς που συνέβαλαν μ οποιοδήποτε τρόπο κι ελπίζω του χρόνου πρώτα ο Θεός να είμαι κι εγώ παρών.
|
||||
|
||||
![]()
φανταστικές εμπειρίες!
είμαι πολύ χαρούμενος που τις περάσαμε όλοι μαζί αγαπημένοι χωρίς απρόοπτα! εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου ακόμα μεγαλύτεροι & περισσότεροι! δεν σας κρύβω ότι με έχει πιάσει νοσταλια για τις μέρες αυτές που περάσαμε παρέα! εις το επανιδείν! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ευχαριστω.... | lifefx | Greek Aquarist's Boards | 14 | 31-03-13 18:40 |