|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες φιλε μου. Εγω θα τολμησω να σου πω να κοιταξεις και για τα ψαρια της λιμνης Tanganyika
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
είμαι σε φάση διαβάσματος. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, δεν βιάζομαι (αλλά βιάζομαι κιόλας ![]() Θέλω να ξεκινήσω τη λειτουργία του ενυδρείου ώστε να κάνω στρώσιμο οπότε έχουμε τουλάχιστον μήνα ώστε να μπουν τα 1α ψάρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα επαναλαβω οτι αν δεν εχεις παρει το ενυδρειο ακομα, να μην το κανεις τωρα. Διαβασε και ψαξε πρωτα για λιγες μερες να δεις στα σιγουρα προς τα που θα καταληξεις και μετα το παιρνεις. Δεν θελω να στο χαλασω, αν το θελεις πολυ ομως κανεις αυτο που νομιζεις καλυτερα, δικο σου θα ειναι το ενυδρειο αλλωστε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μίλα ξεκάθαρα Γιάνγκο! :P (ελπίζω να έπιασες το αστείο, δεν ξέρω και την ηλικία σου)
Γιατί το λες αυτό; Μήπως αλλάξω γνώμη για το μέγεθος; Σε μεγαλύτερο αποκλείεται να πάω, και σε αυτό που πάω κάνω υπέρβαση (όχι χρηματική) Η αλήθεια είναι ότι σας μπέρδεψα με το αρχικό ποστ και δείχνει άνθρωπο μη κατασταλαγμένο, απλά έσκασα τόσο καιρό στο μυαλό μου να προσπαθώ να φτιάξω σύνθεση που να καλύπτει τα θέλω μου και νομίζω πως εν τέλει μια αφρικανική σύνθεση "μου ταιριάζει καλύτερα" |
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα μεταφέρθηκε.
(σιγά να μην αφήναμε να χαθεί ο πελάτης ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tm - Malawi | _tm_ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 35 | 24-10-14 12:26 |
malawi 200 lt | grkts | Malawi | 4 | 25-07-14 23:12 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |