|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι σε rainbows κλπ?
http://www.seriouslyfish.com/species...aenia-praecox/ (μικρά) http://www.seriouslyfish.com/species...nia-boesemani/ (μεγάλα) δεν είναι δύσκολα ψάρια, και είναι όμορφα και με κίνηση, κατάλληλα για φυτεμένο. Και το νερό τους δεν θέλει πείραγμα, της βρύσης κάνει. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αυτά είναι φοβερά, μου αρέσουν πολύ αν και στα καταστήματα που "περιφέρομαι" δεν τα έχω πετύχει.
Σκαλάρια μπορούν να μπουν μαζί με μικρότερα και πάνω από όλα, σε φυτεμένο; ------------------------- Επίσης να πω για να με βρίσετε... την τελευταία ώρα έχω κάτσει και κοιτάω ενυδρεία με αφρικανική σύνθεση και έχω αρχίσει και γλυκαίνομαι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 18-10-16 στις 14:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα στην Αφρική βρε Κώστα και άσε τα φυτέματα...
![]() Να σου πω ότι το αφρικάνικο της έκθεσης δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε "καλό αφρικανικό νταμάρι". Φαντάζομαι ότι στήθηκε έτσι με τη λογική να μην πολυ-κρύβονται τα ψάρια με τον κόσμο. Σε γενικές γραμμές δεν είναι καθόλου άδεια. Απλά από φυτά θα έχεις λίγα και σκληρά, που όμως δεν έχουν καθόλου απαιτήσεις και ησυχάζεις! Έχεις και μια χαρά διαστάσεις!
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα Χαιδάρι είσαι βλέπω,
να μη σε καλέσω σπιτι μου γιατί σε βλέπω να βάζεις Χρυσόψαρα ![]() Κώστα όταν διαλέξεις τα ψάρια που θες, να υπολογίσεις και τις παράμετρες νερού που θέλει το είδος που θα διαλέξεις, όπως πχ τα σκαλάρια θέλουν μαλακό και όξινο νερό, θα πρέπει δηλαδή να κάνεις και τη κατάλληλη προετοιμασία του νερου πριν το βάλεις στο ενυδρείο
|
||||
|
||||
![]()
Τα σκαλάρια θα φάνε ό,τι μικρότερο μπορέσουν και θέλουν ύψος στο ενυδρείο.
Όταν λες "αφρικάνικη σύνθεση", εννοείς λίμνες Malawi-Tanganyika? Εκεί ξέχνα το προσεγμένο φύτεμα και τα γρασίδια, θα στα ξεριζώσουν... |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, αν και δεν δείχνει ωριμότητα κατασταλαγμένου ανθρώπου, σχεδόν έχω αποφασίσει να πάω σε αφρικάνικο setup.
Θα κρατήσω ως φυτεμένο το 60άρι μου το οποίο μπορεί να τρέξει πιο εύκολα και με μικρότερο κόστος. Παρακαλώ αν χρειάζεται και μπορεί κάποιος mod, να μεταφέρει το θέμα στη σωστή κατηγορία. Το ερώτημα λοιπόν τίθεται ως εξής: Τι αφρικανικά ψάρια και πόσα μπορώ να βάλω στο Rehau 300, διαστάσεις 121*51*62. Μάλλον με ψήνει η Malawi περισσότερο! ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 18-10-16 στις 14:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πρωτοπώ για να σε ψήσω!
Ψάρια όμορφα, με ωραία χρώματα, κίνηση παντού, χαρακτήρας τρομερός, μπουκώματα, ξεμπουκώματα, καυγάδες... και όλα αυτά κι άλλα πολλά χωρίς επεξεργασία νερού, χωρίς κλαδέματα, χωρίς διοξείδιο, με φώτα οικονομίας (τρελή οικονομία αυτό), χωρίς λιπάσματα, χωρίς πολλές ώρες φροντίδας...
|
|||
|
|||
![]()
Κάντε την μεταφορά να τελειώνουμε λέμε!
Θέλω να ξεκινήσουμε έρευνα για την ψαροσύνθεση. Βλέπω υψηλό PH, αυτό φαντάζομαι το κάνουμε με αλάτι; |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που βγάζει η βρύση σου είναι οκ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tm - Malawi | _tm_ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 35 | 24-10-14 12:26 |
malawi 200 lt | grkts | Malawi | 4 | 25-07-14 23:12 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |