|
|
|||
|
|||
![]()
Είχα κάνει ερεύνα αγοράς για ενυδρειο που σχεδίαζα να φτιάξω 170χ58χ60 και μου είχαν δόση τιμές για 10cm 200 Ευρώ με κόντρες πάνω κάτω και ρονταρισμένα, και για 12cm 380. Όσο για πιο ωραίο σίγουρα ειναι αλά 2 μέτρα δεν βλέπω σε κανένα πετ σοπ να έχουν,έχεις βρει και πόσο κάνουν.
(ίσος εγώ λόγω επαγγέλματος επιπλοποιός να τα βλέπω λίγο πιο εύκολα τα DIY.) |
|
||||
|
||||
![]()
εγω νομιζω οτι δεν ειναι μονο το οικονομικο, αν και βασικοτατο. για μενα ειναι και λιγο να σου αρεσει η ολη διαδικασια. το ενυδρειο μου (98*45*60) ειναι DIY, το πειρα απο εναν θειο μου που το ειχε παρατιμενο και το ξεκωλησα το καθαρησα και το ξανακωλησα. αν ειναι ομορφο και προσεγμενο σαν εργοστασιακο; οχι! αλλα το εκανα μονος μου και πολυ το χαρηκα!!! παντος πιστεβω οτι αν φτιαξω ενα καπακι και κρυψω μρ κατι τις γωνιες και τον πατο με το νταου δεν θα εχει κατι να ζηλεψει απο τα εργοστασιακα, αλλα αυτο ειναι κατι που προς το παρον δεν με πιραζει! το 2ρο που θα φτιαξω θα ειναι καλητερο, που να δειτε και το 3το χαχαχαχα
τελος παντον αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε καποια πραγματα το αποτελεσμα ειναι υποκειμενικο και οσο αφορα τα DIY ειναι σε μεγαλο ποσοστο η χαρα της δυμιουργειας, απο κει και περα οσο μεγαλητερη πειρα εχεις τοσο καλητερο το αποτελεσμα (και οσο πιανουν τα χερια σου φυσικα). |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ANubias 1800 180x60x65 (680¤ μαζι με βαση) Rena 200x50x60 Aquatlantis 200x60x70 |
|
|||
|
|||
![]()
Το ANubias 1800 180x60x65 ειναι σε πολύ καλή τιμή.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |