|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Να κάνω μία ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί... το fluval stratum τι χρώμα είναι, μαύρο ή καφέ; Έχω δει φωτογραφίες που φαίνεται διαφορετικά και δε μπορώ να βγάλω άκρη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχουν ανακατευτεί τα υλικά του βυθού (seachem flourite dark και μαύρο χαλίκι quartz 1-3mm), περιμένω και κάποια φυτά και μάλλον θα αδειάσω το ενυδρείο για να το στήσω από την αρχή. Δεν ξέρω πώς να το κάνω όμως...
Σκέφτομαι να αδειάσω τα πάντα και να βάλω το καινούργιο χαλίκι (έχω ποσότητα που θα με καλύψει στο ύψος που θέλω). Υπάρχει περίπτωση να έχουν πρόβλημα οι red cherry αφού θα είναι άστρωτος ο βυθός? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί να το κάνεις βρε Μάνο ;
Αισθητικά δεν σου αρέσει ; Αλλιώς θεωρώ πως δεν υπάρχει πρόβλημα Και οι γαρίδες μπορεί να την ακούσουν λίγο, εκτός και αν κρατήσεις λίγο βυθό και τον βάλεις από πάνω, μπόλι δηλαδή
|
|||
|
|||
![]()
Έχει πολυανακατευτεί η κατάσταση, είναι ένα μαυρο-καφέ πράγμα και δε μου αρέσει. Έχει παλιώσει βέβαια και τα φυτά πάνε μια χαρά, αλλά οπτικά...
Πιθανότατα να κάνω αυτό που έγραψες, να βγάλω τα παλιά υλικά, να διαλέξω όσο χαλίκι μπορώ (άντε να το ξεχωρίσεις τώρα...) και να συμπληρώσω νέο. |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν αλλαξα το υποστρωμα παντως εχασα αρκετες παρολο που ταιζα υπερβολικα για να ειμαι πιο σιγουρος,τις απωλειες δε νομιζω να τις γλυτωσεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν το προχωρήσω τελικά σκέφτομαι να κάνω τα παρακάτω:
- εξαγωγή φυτών-πετρών-ξύλων σε πλαστικό δοχείο με νερό του ενυδρείου - ψάρεμα των γαρίδων με απόχη και εισαγωγή στο δοχείο - τοποθέτηση του φίλτρου στο δοχείο - εξαγωγή του υπόλοιπου νερού - διαλογή του χαλικιού και συμπλήρωμα με νέο - φύτεμα - εισαγωγή του νερού στο ενυδρείο - εισαγωγή γαρίδων ... και ελπίζω να πάνε καλά ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ένα απλό αντίο.... | LEON13 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 05-05-12 00:45 |
απλό μεσογειακό | karxarini | Μεσογειακό | 12 | 01-09-10 12:49 |
Στρώσιμο απλά με νερό;;; | exelix | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-04-10 00:55 |