|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο του για όλα! Και μπράβο σας για τα υπόλοιπα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη η λιμνη του ηταν πανεμορφη!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω και εγω τον Γιάννη Γρύλλη που μας παραχώρησε την λίμνη της έκθεσης την βοήθεια που μας προσέφερε και για τα φυτά !!!
![]() Ευχαριστω και τους Τάκη και Γιώργο για την απίστευτη δουλειά και όρεξη που είχαν ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ να ευχαριστήσω τον κ. Γρύλλη, η λίμνη έφερε πολύ κόσμο στο περίπτερο και έγινε αφορμή να ενημερωθούν οι επισκέπτες για τη σωστή διαβίωση των χρυσοψαρων μακριά από γυάλες και πλαστικά ενυδρειάκια. Επίσης τον ευχαριστώ για το πλιάτσικο που μου επέτρεψε να κάνω στα φυτά του κατά το ξεστήσιμο της λίμνης
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας και απο εμένα. Εγινα και εγώ μέλος του GAB!!!
Θα ήθελα και εγώ απο την πλευρά μου να σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία και τη βοήθεια για το στησημο της λίμνης. Χαρηκα που σας γνώρησα απο κοντά και ανακάληψα οτι με αρκετούς είχαμε ξαναβρεθεί αλλού και άλλωτε!!! Δεν έχω μεγάλη εμπειρία απο τη λειτουργεία του Forum γιαυτό και άργησα να σας απαντήσω. Ψαχνωντας στα θέματα του βρήκα πολλά ενδιαφέροντα θέματα και είδα το πάθος σας για το χόμπυ, κάτι που διαπίστωσα με μεγάλη χαρά και κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Σε οτι μπορώ να σας βοηθήσω είμαι στη διαθεσή σας και οποτε θέλετε μπορείτε να έρθετε στο κτημα. Καλύτερη περίοδος η άνοιξη!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 31-10-16 στις 08:31 |
|
||||
|
||||
![]()
καλωσηρθες!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()