|
|
|||
|
|||
![]()
Εξαιρετικά όλα,
συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα!!!! Μπράβο για όσα προσφέρατε! |
|
||||
|
||||
![]()
Το καλύτερο περίπτερο της εκθεσης με διαφορά . Συγχαρητηρια σε όλα τα παιδια για την δουλειά που έκαναν .
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκπληκτική παρουσία,ούτε επαγγελματίες δεν μπορουσαν να έχουν τετοια παρουσία σε εκθεσιακό χώρο.Μπράβο σε ολους σας!!
Δώσατε σε πολλούς επισκέπτες να καταλάβουν τι εστί ενα σωστα στημένο ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφίες από το Σάββατο,
![]() ![]() Και τη Κυριακή, ξεκινάμε το πρωί που η κίνηση είναι χαλαρή στην έκθεση ![]() και αρχίζει να μαζεύεται κόσμος ![]() ![]() και μετά ξεκινάει η παρέλαση ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Για κάθε κλήρωση τυπώθηκαν διαφορετικές σελίδες , που έκοψαν σε χαρτάκια τα νούμερα για τη κληρωτίδα. Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 10-03-17 στις 23:22 |
|
|||
|
|||
![]()
και μερικές δικές μου φωτό από την έκθεση...σημασία εκτός από το πλήθος του κόσμου ("λαός".... όχι αστεία...), έχουν και οι "μικροί φίλοι" που το χαρήκανε πάρα πολύ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 10-03-17 στις 23:22 |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Που να δεις Τακη μου εγω τι βιντεακι εχω να ανεβασω...
|
||||
|
||||
![]()
Κατ'αρχάς τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσους βοήθησαν να στηθεί αυτό το περίπτερο.
Δεν θα σταθώ στην εμφάνιση και τα ενυδρεία που στήθηκαν στην έκθεση (που ήταν άψογα). Θα ήθελα όμως να σταθώ, στο ότι στο περίπτερο αυτό ξεχείλιζε η αγάπη για το χόμπι. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Ρωτούσε κάτι ο κόσμος και τα παιδιά τους εξηγούσαν τα πάντα. Όποιος μα όποιος και να πήγε στο περίπτερο, του μεταφέρατε αυτήν την αγάπη. Έκατσα περίπου 2 ώρες εκεί και παρακολουθούσα τον κόσμο να αναρωτιέται, είναι τόσο ωραίο το χόμπι του ενυδρείου και της λίμνης; Πραγματικά νιώθω πολύ υπερήφανος που ανήκω σε αυτή τη κοινότητα και πραγματικά παιδιά σας αξίζουν συγχαρητήρια. Χάρηκα ιδιαίτερα που είδα πάλι από κοντά φίλους που είχα να δω καιρό. Εύχομαι να μας δοθεί πάλι η ευκαιρία να μαζευτούμε. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΞΙΟΙ |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδια, ο Γιάννης με τι λούζεται;....... Χθες δεν είχε κοτσίδα.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην έκθεση. | noe | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 46 | 12-02-09 18:24 |
Τι υλικό είναι αυτό στην φωτό? | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-11-08 14:48 |