|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη που χαλαω το θεμα αλλα επειδη μαζεψε και ο μεγαλος μου γιος,εδω και 15+ μερες 3 ερημιτες απο την θάλασσα και τους εριξα στο σαμπ,ηθελα να ρωτησω,κανουν δουλεια,να τα βαλω στο ενυδρειο ή θα εχω προβλημα με κοραλια κτλ;;;;
Κατι σαλιγγαρια που εριξα παντως κανουν πολυ δουλεια με την αλγη...
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη δεν χαλας κανενα θεμα μην αγχωνεσαι!!
για τους ερημιτες της θαλασσας (μεσσογιακους) δεν εχω ιδεα να σου πω. για τους τροπικους που διαβασα δεν βρηκα καποιον (απο οσους κοιταξα) που να χτυπαει κοραλια, απλα ειναι ενγενει επιθετικοι με τα σαλιγκαρια αν μεγαλωσουν και δεν βρισκουν κελιφος οσο για την αλγη λενε πως ειναι αποτελεσματικοι και γι αυτο τον πειρα μπας και το διαπιστωσω αλλα.... δεν προλαβα ![]() ------------------------- παιδια εχω ενα θεματακι και θελω βοηθεια! αγωρασα ενα ριακτορακι για τον αντιφωσφ. http://www.fish-street.com/coralbox_...racket_reactor το παρελαβα χθες και σημερα το εβαλα σε λειτουργεια. απο την χαρα μου και την βιασινη μου ξεχασα να το πλεινω. γυρησα τον αντιφωσφ. που δουλευε ηδη για 4-6 μερες και το εβαλα σε λειτουργεια. μετα απο λιγο το ενυδρειο εχει θολωσει αρκετα και εχουν κλεισει και οι σπυρογραφοι. τα κοραλια και τα ψαρια διχνουν καλα. ξερει κανεις τι μπορει εχει γυνει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonardos : 16-10-16 στις 22:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λεο το επαθα και εγω αυτο πριν μια εβδομαδα.Αλλαξα θεση στην καλτσα με τον αντιφωσφορο,την εβαλα στην εξοδο του σκιμμερ και εκει,επειδη η ροη τον αναδευε,θολωσε το ενυδρειο.Εβαλα καλτσα και τα μαζεψα σε 2 μερες και επλυνα πολυ καλα τον αντιφωσφορο.Και εγω τον έτρεχα ηδη 5 μερες πριν του αλλαξω θεση.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λεων καλημέρα!
καλορίζικος φιλαρακι! δώρο και αυτό να φανταστώ απο συμχομπιστα ε? ![]() όταν λες απο την βιασύνη σου ξέχασες να πλύνεις τον αντιφ/ρο? έβαλες τον υπάρχον που εχεις στην κάλτσα στον ριακτορα? καλύτερα να βάλεις λεπτή κοκκομετρια στον ριακτορα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα! πριν τον βάλεις ξέπλυνε τον λίγο με νερό α.ο. και μετά βάλτον στο ριακτορα! πρόσεξε την δύναμη της αντλίας του γιατί δεν θέλει πολύ δυνατή ροή! καλή συνέχεια λεων! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μικροτερη κοκομετρια θα παρω μολις τελειωσει αυτος που εχω (αλη μια δοση μου βγαζει) τη αντλεια ειναι 300lt/h οποτε καλη ειναι απο ρωη και με 100gr αντιφωσφ. καλα τον παει (θα ηθελα καλητερα αλλα οκ) τον αντιφωσφ παντα τον πλενω οταν ειναι φρεσκος πρην τον βαλω αλλα απο χρησημοποιημενο και μαληστα ελαχιστα δεν το περημενα αυτο!!! εβαλα καλτσα σημερα το πρωι αλλα ακομα τπτ σαν το λονδινο ειναι το ενυδρειο... δεν βλεπεις την μυτη σου (που λεει ο λογος) ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |