|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ρε Αφρικανοί ο Γιώργος μετά τους μονομάχους είναι φιλοχρυσοψαρας. Εσείς δεν έχετε μια φωτογραφική μηχανή να μας δείξετε την ζωγραφική σας;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για τους φιλους που πιθανον δεν γνωριζουν το εκθεσιακό κέντρο ή ερχονται απο την επαρχια...η προσβαση προς την εκθεση ειναι η παρακάτω :
[IMG] ![]() σας περιμενουμε !! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε αριστο!
![]() τα χρυσοψαρα για καποιο λογο δεν μου καθονται καλα. μαλον εχω ψυχολογικο μπλοκ απο οταν ημουν πιτσιρικας που ειχα ενα σε γυαλα και μου ψοφησε ![]() στα κοι εχω μια συμπαθεια κιας ειναι και συγγενεις ![]() εκτος αν μιλαμε για κομον και κομετ χρυσοψαρα,αλλα κιαυτα πιο πολυ γιατι μου θυμιζουν κοι ![]() αυριο θα ειμαι απτο μεσημερι στην εκθεση οποτε αφου θα υπαρχει χρονος θα βγαλω φωτογραφιες απο ολα και θα ανεβασω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια για το στήσιμο,το μεράκι και την αγάπη που δείχνετε σ αυτό που κάνετε!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() κατι αντιστοιχο εχω κι εγω με τον μονομαχο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έρχονται σε λίγο εδώ οι σημερινές φωτογραφιες, πριν από λίγο γύρισα στο σπίτι παιδιά. Όμορφη μέρα ήταν και η σημερινή. Νομίζω ότι είχαμε επιτυχία σήμερα, ενδιαφερθηκαν αρκετοί επισκέπτες και μερικοί από αυτούς καθήσανε μαζί μας για πολύ ώρα, όσοι από την ομάδα μας ήταν εκεί έδιναν τα δυνατά τους και μετέδιδαν με μεγαλη χαρά τις γνώσεις τους. ¶λλοι στο τομέα της λίμνης και των χρυσόψαρων, άλλοι στους μονομάχους, άλλοι στις αφρικανές και άλλοι στα θαλασσινά.
Λογικά αύριο και μεθαύριο θα έχει πιο πολύ κόσμο. Δεν θα χωράμε στο περίπτερο μας, ίσα που χωρούσαμε όλοι σήμερα χάχα. Γιώργο οι φωτογραφιες που έβγαλες με την λίμνη είναι φοβέρες. Μπράβο μπράβο. Έμεινα πραγματικά, φοβερά είναι τα χρώματα. ![]() ![]() ![]() Όποιος από την παρέα μας σήμερα έβγαλε φωτογραφιες, να μην ντραπεί να τις ανεβάσει εδώ. Να παίρνουν μάτι και οι άλλοι που δεν έχουν την δυνατότητα να έρθουν από κοντά. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Γιανναρε!
Δωστε πονο , γνωσεις και φωτο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλτε φωτογραφίες πολλές να θαυμασουμε κι εμείς αυτά που καταφέρατε. Μπράβο σας και πάλι!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην έκθεση. | noe | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 46 | 12-02-09 18:24 |
Τι υλικό είναι αυτό στην φωτό? | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-11-08 14:48 |