|
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαρείτε παιδιά !!! είναι κάτι που όσοι συμμετάσχουν θα το θυμούνται πάντα
![]() Και μας αρέσει να βλέπουμε τα χαμογελαστά πρόσωπα της ομάδας μας γι αυτό πάρτε τον φραπέ απ' τον Τάκη και δώστε του μια φωτογραφική ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα σας ζητήσω και επίδομα φωτογραφικής μηχανής μετά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγκρίνεται
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια πραγματα!!!!!!!
Σας ζηλευω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα το συζητήσω με τη συνομοσπονδία και να εγκριθεί από το σωματείο και θα σας απαντήσω
![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------- Πρέπει να τραβήξουμε και καμια φωτό τον Dimi που στήνει το βιοτοπικό, αυτό πρέπει να το δείτε, έχει βάλει ένα μεγαφωνάκι με μουσική επάνω στο ενυδρείο και "κεντάει" ![]() Πόρωση ο άνθρωπος λέμε
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά όπως και βλέπετε σε κάποιες φωτογραφίες, φοράμε μερικοί τα μπλουζάκια του GAB. Αν σας αρέσει και θέλετε να έχετε τα ίδια και εσείς μπορείτε να τα παραγγείλετε από το www.shirtaki.com (για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο link που παραθέτω εδώ κάτω. Για αγορά από κει υπάρχουν μέχρι στιγμής τα μπλουζάκια και τα κάπελα. Καλήμερα σε όλους.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=93075 Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλτε μωρέ τον Τάκη να δουλεψει και λίγο! Όλη μέρα με τον καφέ στο χέρι, θα πάθουν αγκύλωση τα δάχτυλα, θα πάθουν τίποτα τα νεύρα του να πουμε, είναι και μεγάλος άνθρωπος!
|
|
||||
|
||||
![]()
αν υπαρχει wifi στο κτιριο της εκθεσης,θα εχει Livestream απτο στησιμο το απογευμα
![]() πρεπει να εχει,αλλα δεν ξερω ακομα αν το εχουν ανοιχτο. παντως αν υπαρχει,θα το δειτε σε νεο θεμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επιβλέπουν τους υφισταμένους ![]() ![]() Αντε όλοι ίσοι και όμοιοι είμαστε ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είναι ξεκάθαρο σε όλες τις φώτο το πόσο ταλαιπωρείσαι -πνευματικά- για να δώσεις τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην έκθεση. | noe | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 46 | 12-02-09 18:24 |
Τι υλικό είναι αυτό στην φωτό? | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-11-08 14:48 |