|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο παιδιά.
αντε να βάζετε καμιά φορά φώτο για μας που είμαστε μακρυα να παίρνουμε και λίγο ματι ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μερικες φωτο και απο μενα για να εχετε μια εικονα απο τις εργασιες στο περίπτερο μας σημερα ...καλη επιτυχια στην ομαδα !!
![]() *Το φορτηγό και ο οδηγος του (απιστευτος τύπος !!! ) μαζι με τον Maverick & stanisalus18 που εχουν ξεκινησει το ξεφόρτωμα... ![]() *το σουπερ δίδυμο εχει ξεκινησει να στηνει βασεις.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Κωστας γαζωνει ...ηλεκτρολογικα ειμαστε κομπλε ! ![]() *ολα τα καλα παιδια..εν ωρα εργασιας.. ![]() *project in progress... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο από κοντά μπορείτε να καταλάβετε,
απίστευτη εμπειρία ----------------------- και εγω επιστάτης με ένα τηλέφωνο στο χέρι και στο άλλο με φρεντο ![]()
|
||||
|
||||
![]() O Τακης δε...πρεπει να ομολογησω..ειναι ζητημα να ειχε μεινει ελευθερος απο το κινητο του 10 λεπτα...το οποιο ειχε παρει φωτια κυριολεκτικα απο τις κλησεις.. τα κανονισε ολα ![]() ![]() ![]() Τακης respect ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ποσο ζηλευω αστο!!!
------------------------- ρε παιδια ροζ χαλικι ειναι αυτο και πλαστικα?
one pound of flesh, no more no less Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 12-10-16 στις 20:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,
να μη στήσουμε και ένα ενυδρείο για άσχετους ; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχααχχααχα καλοοοο
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι το ενυδρείο, "δείγμα προς αποφυγή"
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην έκθεση. | noe | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 46 | 12-02-09 18:24 |
Τι υλικό είναι αυτό στην φωτό? | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-11-08 14:48 |