|
|
||||
|
||||
![]()
Αρσενικό, θυληκό pearl και φυσαλίδες
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lasal : 21-01-06 στις 02:17 |
|
||||
|
||||
![]()
βλέπω από τις φωτογραφίες ότι είναι πολύ εύκολο να διακρίνεις το φύλο στα Pearl Gourami.
Θα παραγγείλω ένα ζευγάρι και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να δώ μωράκια...... βέβαια με τρόμαξε η σονια με τα περί αρτέμιας και infusoria αλλά θα το παλέψω!
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
το αρσενικό αν το δεις απο πιο κοντά θα δεις οτι το πάνω και κάτω πτερύγιο έχουν προεξέχουσες ακτίνες, ενώ το θηλυκό όχι
μιας και το Post έχει όνομα pearl gourami θα ήθελα να κάνω εδώ μια ερώτηση απ'το να ξεκινήσω καινούργιο. εγώ έχω μόνο ένα αρσενικό το οποίο τις τελευταίες μέρες το πορτοκαλί του στο λαιμό κοντεύει να γίνει κατακόκκινο, ξέρω οτι αυτό γίνεται σε περίοδο ζευγαρώματος αλλά το περίεργο είναι οτι δεν υπάρχει πουθενά τριγύρο θηλυκο... είναι φυσιολογικό να κοκκινίζει χωρίς την παρουσία θηλυκού? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 21-01-06 στις 08:03 |
|
||||
|
||||
![]()
είναι δύσκολα ψαράκια? θα τα καταφέρω?
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θεωρουνται και πολυ δυσκολα ψαρια..Δωστους καλες συνθηκες και σιγουρα θα στο ανταποδωσουν.Δοκιμασε συχνες αλλαγες νερου με ποιοτητα κοντα σε αυτο που εχουν στο φυσικο τους περιβαλλον, δινε τους και ζωντανη ή κατεψυγμενη τροφη, και περιμενε...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ζωντανή τροφή σημαίνει αρτεμια ή μπορώ να δίνω και κάτι άλλο όπως σκουλικάκια από τις γλάστρες ή κουνουπάκια ή μυγάκια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης να ξέρεις για τα pearl gourami ότι σε σχέση με τα υπόλοιπα trichogaster προτιμούν πιο σκιερά μέρη και δείχνουν να μην αρέσκονται στον έντονο φωτισμό. Έχω και εγώ αρκετά gouramis και το έχω παρατηρήσει προσωπικά. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 23-01-06 στις 19:30 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ειναι φυσιολογικο. Δεν χρειαζεται θηλυκο για να κοκκινισει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ PEARL GOURAMI | newfish | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 0 | 23-12-02 14:59 |