|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι! Τώρα που φούντωσε κι όλας...
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραιο ομορφο στησιμο και πολλα χρωματα.Τα Apistogramma είναι εκπληκτικα!!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εσείς με τα διοξείδια θα μας χαζέψετε εμάς τους "χωρίς"
![]() ![]() ![]() πολύ ωραίο κ πανέμορφα ψαράκια ![]() αυτός ο κύκλος της καφέ πόσο μεγάλος είναι ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το ενυδρειο αλλα τα apistogramma φανταστικα.Με εβαλες
σε σκεψεις.
|
||||
|
||||
![]()
Φουντωνει και παει σφαιρα!!!Μονο μια ενσταση για τα απιστο..πιστευω οτι θελουν αποκλειστικα αμμο...
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω παιδια!! Εχει ακομα πολυ δρομο, τα φυτα τωρα αρχισαν να περνουν μπρος τοσο καιρο υπολειτουργουσαν. Φουντωμενο ετσι οπως το θελω, θελει κανα μηνα ανετα ακομα, για να ισοροπησει πληρως και να βρω τις αναγκες του ακριβως.
Η palustris cuba μου δειχνει μια ελλειψη καλιου πιθανων για παραδειγμα, αν κρινω απτα νεα φυλλα της, θα φανει ομως στην πορεια. Οσον αφορα τα απιστογραμμα ναι ειναι πολυ ωραια ψαρια δε μετανιωσα που τα εβαλα, και εκτος απο καποιες διεκδικησεις απτον αρσενικο, ετσι οπως ειναι στημενα τα ξυλα την εχουν την φωλια τους σαν ζευγαρι. Για γεννα βεβαια δεν ξερω ακομα, θα δειξει. Οσον αφορα την αμμο οντως θελουν ισως λιγο πιο ψιλοκοκο. Να ειμαι ειλικρινης μπορει να το χαρακτηριζω "χαλικι" γιατι ως χαλικι το αγορασα, αλλα ειναι πραγματικα ψιλοκοκο, ειναι στη μεσα το χαλικι και της αμμου. Για οσους εχουν παρει μπεζ χαλαζιακη απο Pangea δηλαδη, ειναι λιγο πιο χοντρο απαυτην. Ο αρσενικος κανει ανασκαφες ανετα χαχα ![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεστησε το και στειλε μας τα φυτα για την εκθεση...
Τα μεταφορικα δικα μου. ![]() Εισαι σε πολυ καλο δρομο!
|
||||
|
||||
![]()
Xαχαχ Δημητρη μιλησα και με τον Στεφανο. Κοιταξε το λεω ανοιχτα, το εναυσμα για το γρηγορο στησιμο του ενυδρειου (οχι οτι δεν θα γινοταν) δωθηκε απτον διαγωνισμο. Βλεπω ομως οτι δεν θα προλαβω να γινει οπως θελω μεχρι το deadline. Βεβαια θα το στειλω οπως και ναχει για τη συμμετοχη κλαιν.
Εχω ηδη βγαλει φυλλα καταπα που εχω απο εποχης δισκαδικου, εχω και μαζεμενα δικα μου πλατανοφυλλα καπου, αλλα και απο κλαδεματακια δεν εχω πολλα να στειλω, ειναι ολα φρεσκα και μικρα...και λιγα :P Απτη λιστα σου δηλαδη alteranthera reineckii mini εχω ενα φυτο πρακτικα κλαιν μαιν. Η Rotalla Walichi ηταν emersed και μονο οι κορυφες ειναι στη sub μορφη, ολος ο κορμος απο κατω ειναι καμια σχεση το φυτο. Αντε η Prosep. Cuba ειναι "αρκετουτσικη" ισως μπορεσω κατι. Οπως και ναχει θα σου στειλω αυριο μεθαυριο να βγαλουμε καμια συνενοηση με τα παιδια εδω πανω εστω οτι μπορεσουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Πλακα κανω ρε φιλε...Ας εισαι ετοιμος στον διαγωνισμο.
Ετσι το εγραψα μπας και το δει ο bloskas και απο ντροπη στειλει κανα φυτο! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτος εστησε καινυργιο παει το παλιο και αυτουνου πιο μετα κ απτο δικο μου στηθηκε
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|