|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε εγώ 😊, παρατσούκλια τους βγάζω για να τα ξεχωρίζω 😀
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος Μανο!
μονο που το ψαρι ειναι μεγαλο για γεννηστρα, καλο ειναι να μην μεινει εκει πολυ , μην εχει αλλα προβληματα, λογω στρες. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη αν ο φίλος μας κάνει μια 4πλάσια γεννήστρα (για το χρυσόψαρο) και την βάλει στο μεγάλο ενυδρείο θα έχει πρόβλημα ??
|
||||
|
||||
![]()
Για ποσο ομως?
το μεγεθος του δεν ειναι για να μενει σε γεννηστρα. καλυτερα να μεινει σ ενα 40-60 λιτρο για 2 μηνες και μετα να μπει με τα αλλα. κανονικα σε τετοιο μεγεθος, δεν θα επρεπε να το ενοχλουν.. |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς είναι δύσκολο να μπει κάπου αλλού άμεσα. Οι επιλογές που υπάρχουν σε ενυδρεία είναι ένα 15λιτρο του Jumbo, ένα 40λιτρο με γαρίδες και το 180λιτρο με τα άλλα χρυσόψαρα.
Τώρα είναι στο 15λιτρο*** για να γίνει η θεραπεία με το αλάτι και σύντομα θα πρέπει να πάει αλλού. Το να μπει με τις γαρίδες το βλέπω δύσκολο γιατί μάλλον δε θα αφήσει καμία ![]() Αυτό που με προβληματίζει είναι αυτό που έγραψε και ο Γιάννης, για ποιο λόγο το ενοχλούν ακόμα (είναι πάνω από 2 μηνών) και πότε θα μπορέσει να μπει με τα άλλα χωρίς πρόβλημα... *** στο 15λιτρο το έβαλα μέσα στη γεννήστρα για να μην έχω να το κυνηγάω αργότερα. Επειδή στη γεννήστρα ήταν πολύ νευρικό, δεν είχε κάπου να κρυφτεί και ήταν μαζεμένο σε μία γωνία, κάλυψα τις 4 πλευρές του ενυδρείου για να μην τρομάζει. Αυτό έκανε δουλειά γιατί όποτε κοιτάξω από πάνω το βλέπω και κολυμπάει στον περιορισμένο χώρο που έχει. |
![]() |
Tags |
goldfish, juwel rio 180, χρυσόψαρα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
110 λτ χρυσόψαρα | bouldoza | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 3 | 22-06-10 20:01 |
Χρυσόψαρα | garfield | Χρυσόψαρα | 42 | 18-02-10 21:18 |
Χρυσόψαρα! | nikkkolas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-08-08 21:19 |
Χρυσόψαρα | clean | Χρυσόψαρα | 6 | 20-09-07 16:08 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |