|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό του είπα κι εγώ στο τηλέφωνο, το σημείο στο κέντρο το έχει πετύχει πολύ ωραία να δείχνει σα κατολίσθηση. Λάμπρο,όμως σου λέει και ο Τάκης, κάτσε τώρα να χαρείς τα ψάρια σου χωρίς άλλες αλλαγες τοσο σε ψαρια όσο και σε scape. Έχεις ένα υπέροχο ενυδρείο. Απόλαυσέ το!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
(οι επιταγές έχουν ήδη αποσταλθεί...χαχαχαχαχα) Και επίσης ένα Μεγάλο ευχαριστώ, 1ον. στο παιδί "λάστιχο", τον φίλο Τζόρτζιο που για κόμη μια φορά ήρθε να βοηθήσει. 2ον. Στον Μέγα Σαμάνο που με βοήθησε πάρα πολύ και μου πρότεινε αυτά τα υπέροχα ψαράκια. |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές φωτογραφίες από τα νέα καμάρια μου....
![]() Τα ψαράκια αυτά ήταν στο ενυδρείο της έκθεσης...αλλά "εδώ" (πιο ήσυχα πλέον) δείξανε το απόλυτο χρώμα τους, αν και δεν έχουν ακόμη μάθει το νέο σπίτι τους. Φτού φτού...σκόρδα !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτός είναι ο μεγάλος;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα "εδειξαν" τα χρωματα τους!! Να σου ζησουν!!
|
||||
|
||||
![]()
να τα χαίρεσαι και να τα καμαρώνεις!! είναι κουκλιά!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρε όντως, καμία σχέση,
φτου φτου σκόρδα να τα χαίρεσαι Λάμπρο
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αυτός είναι.
έχω τραβήξει από μακριά γιατί φοβάται ακόμη και κρύβεται. Είναι τεράστιος όμως. ¶σε να με μάθει και θα δεις πως θα τον βγάλω από κοντά. ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάμπρος.Τ : 17-10-16 στις 19:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιές Λάμπρο ομορφιές
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αααααααα εντάξει..............είναι αυτός που έβαψα πριν στον φέρω!!!!!!!!!Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |