|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
και τρεις φωτογραφίες της γούρνας πανοραμικά.
|
|
|||
|
|||
![]()
ο χώρος που καθόμαστε..
αριστερά απο το σπιτάκι είναι ο κήπος που εχω βάλει τη γούρνα μου. όπως φαίνεται η γούρνα απο εκεί που καθόμαστε. η τελευταία φωτογραφία είναι το σημείο που είναι τώρα το σπιτάκι, εκεί ήταν η πρώτη λιμνούλα κατασκευασμένη απο νάιλον (πονεμένη ιστορία). |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα κατάλαβα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
¶ρτεμη συνδυασμός για τα παιδιά και για τα ζωντανά, αλλά και μέχρι την άνοιξη μπορώ να ρίξω κανένα νάιλον αν χρειαστεί λόγο κρύου.
το οπτικό κομμάτι θα περιμένει, η λειτουργικότητα πρώτα. Έχω και φωτογραφικό ρεπορτάζ απο την κατασκευή του ξύλινου σπιτιού, απο ξύλινα ράφια για μπαρ, όλα ταυτόχρονα τα έτρεχα, τα ράφια το πρωί τη γούρνα το μεσημέρι και το σπιτάκι το απόγευμα, κατα της 10 το βράδυ γύριζα σπίτι μπάνιο και μετά το έπαιζα νταντά! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βρε Ανδρέα, άξιος άνθρωπος
![]() ![]() ![]() Τα ψάρια του χρόνου θα είναι τριπλάσια θα το δείς . Το νάιλον θα σε χρειαστεί σίγουρα ![]() ![]() ![]() Να σε καλά να χαίρεσαι τις κατασκευές , τα χρυσόψαρα και την οικογένεια σου ![]() Μόλις επιστρέψω απο Αθήνα θα μου επιτρέψεις να σου στείλω και ένα Νούφαρο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλά να περάσεις στη πρωτεύουσα.
θα στείλεις, θα έρθω να το πάρω, θα δείξει. έκανα 4 χρόνια στην κιουμουρτζινα, εχω βαφτίσει και μια κούκλα εκεί. |
|
||||
|
||||
![]()
Ααααα βρε Ανδρεα .... λές να σε ξέρω ???? Ηξερα έναν Ανδρέα αλλά δεν θυμάμαι που κοντά στο Κιλκίς .... γιατι έκανα παρέα με ένα ζευγάρι(5 χρόνια ήταν Κομοτηνη) η κοπέλα είναι απο εκει
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε λίγα χρόνια θα βάλεις τα παιδιά να ασκήσουν βέτο για μεγαλύτερη λίμνη. Αυτή την φορά θα περάσει το δικό σου, χεχε.
Τελικά το έκανες με bottom drain όπως λέγαμε. ![]() Να δούμε πότε θα βελτιωθεί ο καιρός, να φτιάξεις το εξωτερικό μέρος και να χαρείς την λιμνούλα σου. Τα ψάρια σίγουρα θα την έχουν χαρεί γιατί έχουν πλέον τον δικό τους παράδεισο. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Λιμνούλα" σε κήπο | drmaslow | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 19-04-13 09:16 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
Νέα "minimal λιμνούλα" | Vasilizzz | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 19-11-10 10:46 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |