|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μπράβο καλοριζικα!
Βάλε μας καμια φωτο να τα χαζεψουμε! Απο μετρησεις πως ειναστε? Καλη συνεχεια φιλε. |
|
||||
|
||||
![]()
Τ=26.5 C
Αλατότητα = 1.025 ph = 8.1 Κh = 10 Ca = 440 Mg = 1350 PO4 = μη ανιχνεύσιμα ΝΟ3 =30 (περίπου) |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη για το σκιμμερ θα πήγαινα σε κάτι καλό και αξιόπιστο .
Για το dsb έχω διαβάσει αλλά και βλέπω ότι δεν βοηθάει ειδικά μετά από καιρό και σε ενυδρεία που ταΐζουν λίγο παραπάνω τα θρεπτικά δεν πέφτουν πότε . Δεν ξέρω άμα για να δουλέψει χρειάζεται κάτι άλλο αλλά δεν μου άρεσε ποτέ. Δουλεύεις αντίφώσφορο ? |
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω κατά νου, τωρα τελευταία, κι εγώ. Προτάσεις για νέο σκιμμερ?
Αντιφώσφορο χρησιμοποιώ της water waves. Για το dsb, διαβάζω αποψεις που διίστανται, παντού. Λέω, αρχικά, να σιφωνάρω τον αραγωνίτη, να γινει ενας υποτυπώδης καθαρισμός... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλαρακι!
πόσα λίτρα ειναι το ενυδρείο σου και τι ποσό διαθέτεις για σκιμμερ? καλύτερα κανε σκούπα βυθού σταδιακά το 30% του αραγωνιτη! ανέβασε λιγο την αλατοτητα αν μπορείς και ξανάκανε μετρησεις! καλη συνεχεια να εχεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως αναφέρω στην αρχή του θέματος:
Main tank: 522 lt : 150 X 60 X 58 (ύψος νερού) SUMP: 194 lt : 105 X 50 X 37 (ύψος νερού) Τον αραγωνίτη θα το σιφωνάρω, να αναπνεύσει λίγο, απόψε. Την αλατότητα, μετά την αυριανή αλλαγή, θα την ανεβάσω στο 1.026. Για το σκίμμερ, ξέρω, θα πρέπει να διαθέσω κάτι παραπάνω (και θα το κάνω) αλλά κρατιέμαι για λίγο, μιας και αποδυναμώθηκα λίγο μετά το γάμο μου (τέλος Αυγούστου). Το έχω όμως βάλει στο πρόγραμμα... ![]() Μετρήσεις, έχω σταθερά ίδιες με τις τελευταίες. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη δεν σου απάντησα νωρίτερα γιατί της τελευταίες μέρες τρέχω .
Για αρχή πολύ σωστά σου είπε ο Νίκος κάνε σκούπα . Ότανθα εέρθει η ώρα του σκιμμερ θα δούμε τι παίζει και μέχρι πόσο μπορείς να διάθεσης και θα σου προτείνουμε το καλύτερο . |
|
||||
|
||||
![]()
Την αλατότητα, μετά την αυριανή αλλαγή, θα την ανεβάσω στο 1.026.
Μετρήσεις, έχω σταθερά ίδιες με τις τελευταίες.[/QUOTE] -------------------------------------------- με αυξομείωση της αλατοτητας μπορεί να εχεις και κάποιες μεταβολές στις υπόλοιπες τιμές! καλό είναι εαν ανεβάσεις να κανείς και κάποιες επαναληπτικες μετρησεις! καλή συνέχεια φιλαρακι μου! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου reef ενυδρείο. | alexx | Reef | 202 | 31-05-14 07:04 |
Το δικό μου ενυδρείο. | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-10-10 23:58 |
Γεννητούρια και στο δικό μου ενυδρείο | egohome | Ζωοτόκα | 10 | 19-02-09 09:38 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |