|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θέλω να μου βγάλεις ακριβώς το μέγεθος σε σχέδιο άμα μπορείς για να εκμεταλλευτούμε όλο τον χώρο στο κέντρο ! Σου είχα πει την τελευταία φορά το πως θα το κάναμε... |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο γιάννη φοβερό reef. απλα άπαιχτο!
υ.γ την paradivisa σαν να την βλεπω λιγο φουντωτή ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα Γιαννη πολυ μεγαλη αναπτυξη απο την τελεφτεα φωρα που το ειδα!!! ειδικα η paradiviza μιλαμε η μερα με την νυχτα!!! απανω του!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για ζαλάδες λεων ε; ------------------------- Μπράβο μπράβο Γιάννη σούπερ ειναι η ρεεφαρα σου! εαν κανεις και μια αναβάθμιση στο σαμπ οπως σκέφτεσαι, μετα ειμαι σίγουρος οτι θα δούμε απίστευτα πράγματα. Καλη συνεχεια φιλαρακι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 08-10-16 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο το ευνδρειο του Γιαννη (και ο Γιαννης) ειναι ο λογος που ειμαι στα αλατια, το ειδα και επαθα!!! απλα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ετοιμος εισαι και συ λιγο υπομονη να φουντωσουν τα κοραλλια.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα ακομα ξυπνιος εισαι??? τστστσ παμε για μεταφωρα???χαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καρδιακές αρρυθμίες φαντάζομαι! ![]() Χαχαχαχα Καταλαβαίνω φιλαρακι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πιστευω χωραει εναι σαμπ 50x30x30 αλλα δεν μενει χωρος για τα ρευματα που τα εχω κι αυτα μεσα ατάκτως ερριμμένα. θελει λιγο οργανωση.... μου χαλασε και η δοσομετρικη, και ειχα κατι σκαμπανευασματα στις παραμετρους. ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j.p. : 11-10-16 στις 23:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω θα σου πρότεινα να φτιάξεις μια καινούργια βάση καλυτερα!μεγαλύτερη σε μήκος απο την υπάρχον και με μεγαλύτερο σαμπ αλλα και με άνεση χώρου. Καλη συνεχεια φιλαρακι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δικιο εχεις αλλα δεν υπάρχουν περιθώρια, ειναι οριακα. αργα η γρηγορα θα πρεπει να το κανω παντως γιατι και στεναχωρα ειναι και επεμβασεις εχω κανει στο επιπλο που ειναι μελαμινη, και μικροφθορες εχει από τα νερα του σαμπ. |
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμα περιμένω ένα σχέδιο με της ακριβής διαστασης που μπορούμε να κάνουμε σαμπ!
Θελω πολυ να κανω ενα trigon sump!!! |
|
||||
|
||||
![]()
φοβαμαι σακη μην trigon sump= χαλί νερό
![]() ![]() αυριο λεπτομερες σχεδιαγραμμα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όλα trigon λεμεεε! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια... Trigon 190 vs Rio 180 | tasos12 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-04-13 11:47 |
Trigon 190 | mimisrx8 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 2 | 27-02-11 18:30 |
Trigon και Κινεζος | Papas35 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 16 | 23-12-09 16:08 |
Νεο REEf (trigon 350) | VRILO | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 75 | 22-07-08 22:04 |