|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() οχι και καμια σχεση ξοψεως μοιαζουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχα τρελος!!αν θες στειλε πμ
|
||||
|
||||
![]()
δεν θελω , εχω του Ιγνατιου! χαχαχα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω θεμα παιδια με πρασινο νερο δεν λεει να καθαριζει με τιποτα.την σκεπασα 2 βδομαδες τιποτα.μετρησεις ειναι ολες μηδενικες κατι που με απασχολει εντονα!δεν θα επρεπε να μετραω τουλαχιστον 5-10 νιτρικα?τι στο καλο δεν λειτουργει το φιλτρο?
|
||||
|
||||
![]()
εχεις μπολικα φυτα?
καθε ποτε και ποσο κανεις αλλαγες? με τι τεστ μετρας no3? |
|
||||
|
||||
![]()
εχω φυτα γιαννη οχι παρα πολα αλλα εχω 4 γλαστρες.μετραω με σερα,αλλαγες καθε βδομαδα καμια 500 λιτρα
|
||||
|
||||
![]()
ισως αυτα τα φυτα ειναι αρκετα για να τραβανε τα παραγωμενα νιτρικα.
τα λιτρα ειναι αρκετα, τα ψαρια μικρα, ολα παιζουν τον ρολο τους. παρολαυτα, καλο θα ηταν να μετρουσες και με ενα αλλο τεστ , να ειμαστε σιγουροι.. στειλε ενα μπουκαλακι με ελτα να στο μετρησω και με api,salifert ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη τωρα ειδα την ερωτηση σου για την αντλια,θα σου ελεγα να περιμενεισ να δεισ πωσ θα σου παει.το πιο ευκολο ειναι να σου πουμε βαλε uv βαλε υπερηχουσ βαλε ιονιστεσ και βαλε και ενα οζονιστη.μονο υπομονη σε αυτη τη φαση.τισ φωτο απο τισ δικεσ μου λιμνεσ το παλευω θελω να κανω μια παρουσιαση και εγω. ωστοσο μιασ και το αναφερα αυτουσ τουσ υπερηχουσ για την αλγη πολυ τουσ ζαχαρωνω ασοπσετε η κριση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταστρεψα τον κηπο μου για να τον ομορφυνω | GIORGOSKARA | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 77 | 06-07-13 17:48 |
ενυδρειο στον κηπο! | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-12-12 17:37 |
Ειδατε στον ALPHA για την λιμνη??? | tonisgr | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 24-04-09 22:50 |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |