|
|
|||
|
|||
![]()
Απο θεσσαλονίκη,απο εκει που πηρα τα φυτα της τρόπικα.Απο εξωτερικο δεν έχω τσεκαρει,αλλα δεν ειναι δύσκολο,λόγω απόστασης?Προς αυτα τα ψάρια καταλήγω αλλα δεν το έχω πάρει απόφαση.Ετσι όπως είναι το ενυδρείο τι ψάρια λες να βάλω?
Μόλις έκανα και μετρήσεις: Ph:περίπου 7.6 λέω περιπου γιατι μου φάνηκε λίγο πιο κάτω) ph hr : 7.4 Kh:4 Gh:10 Nh3/Nh4:0,5 No2:0 No3:0 Τα τεστ έγινε με της API τα υγρά. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν έχω τόση εμπειρία ώστε να σου προτείνω ψαράκια αλλά σίγουρα τα υπόλοιπα μέλη θα ξέρουν αρκετά είδη που σου ταιριάζουν
![]() από προσωπική εμπειρία όμως μπορώ να σου πω ότι το pH της βρύσης δεν θα παραμείνει σε αυτό το επίπεδο. βάλε σε ένα ποτήρι νερό βρύσης κ μέτρα το pH μετά από 24 ώρες. πιστεύω ότι θα είναι 8. (κ εμένα με 7.3 βγαίνει από την βρύση κ καταλήγει στο 8 μετά από 24 ώρες) |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.Σήμερα παρατήρησα ενα λεπτό λέυκο στρώμα πάνω στο ξύλο.
Υπάρχει πέρίπτωση να είναι το πρωτεινικό φιλμ που αναφέρεται σε άλλο ποστ για τις άλγες? http://imagizer.imageshack.us/v2/800...924/eXYjwN.jpg Η εξαγωγη του νερού ήταν όλη μεσα στο νερό,τωρα την έβαλα μιση-μιση για να αναταράζει πιο πολυ.Διαβασα ότι θα βοηθησει,αν ειναι αυτο. Καμια ιδέα? |
|
||||
|
||||
![]()
Μυκητας είναι που βγαίνει σε καινουρια ξυλα όταν μπουν στο ενυδρείο,
θα φύγει μόνος του ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ααααα.....οποτε να αφήσω το φωτακι ανοικτο???
γιατι υπαρχει μεγαλη δαιφορα στα φυτα με το φως.ειδικα στην limnofilla sessiflora. ------------------------- Μόλις έκανα μετρήσεις και έχω ΝΗ23/ΝΗ4 : 0,5 Νο2: 0 Νο3: 0 (για την ακριβεια θα έλεγα 0 και κατι,σιγουρα οχι ομως 0,5) PH: 7,6 pHDh : 7,4 kh : 4 dh: 11 Νομίζω ότι η αμμωνία δεν ανεβαινει επειδη όταν πρόσθεσα το νερο,έβαλα και prime.Λέω να το αλλάξω την Δευτερα,το περισσότερο τουλάχιστον. Καμιά ιδέα ευπροσδεκτη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη matista : 08-10-16 στις 13:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η αμμωνία θα έπρεπε να είναι 0... αυτό που έχεις δείχνει άστρωτο φίλτρο και δηλητηριάζεις τα ψάρια.
Το ΝΟ3 θα έπρεπε να έχει ανέβει... για να σου δείχνει ότι το φίλτρο, έχει στρώσει.- ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω ψαρια μέσα,στο στρωσιμο ειμαι,καινουριο ειναι το ενυδρειο.Να σε ρωτησω κατι άλλο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή καινούριου ενυδρείου | nikkoin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-01-15 23:49 |
Καραντίνα καινούριου μέλους | ΧΑΡΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 07-08-14 18:52 |
Aγορά καινούριου ενυδρείου | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-02-08 19:04 |
Καινούριος στο forum και στα ενυδρεία... | FfF | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 13-02-03 23:58 |