|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν εισαι ο τυπος του "ολο το καλοκαιρι διακοπες", και δεν εχεις κανεναν να τα προσεχει, τοτε δεν κανεις ενυδρειο!
Ολα τα αλλα ειναι ιστοριες τυχης και κ...φαρδιας, αν δεν υπαρχει καποιος να το ελεγχει εστω και 1 φορα την εβδομαδα, τοτε το αφηνεις στην τυχη και καλη θεληση του θεου! Θεωρητικα υπαρχουν πολλες λυσεις, αυτοματες ταιστρες αυτοματες αλλαγες νερου, αλλα στην πραξη υπαρχει και ο παραγοντας απροβλεπτο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Ποτε δεν θα ξεχασω τα Hemichromis Lifallili μου πραγματικα ανθεκτικα ψαρια . 2 μηνες χωρις καμια λλαγη νερου.. με μια τροφη "διαρκειας" για 2 εβδομαδες .. και οταν γυρισα το νερο ηταν μεχρι την μεση και ειχε το χρωμα της μπανανας και τα δυο ψαρια να βαριανασενουν πισω απο κατι πετρες.. Φυσικα δεν θα το εκανα ποτε αυτο αν ειχα καπου να τα αφησω η καποιος να τα ταιζει τουλαχιστο.. παντος τα περιμενε μια ΜΕΓΑΛΗ αλλαγη νερου.. και αρκετο ταισμα.. Γενικοτερα το θεμα των διακοπων σε τετοιες περιπτωσεις μαλλον πρεπει να μας ανησυχει.. ΑΝ ειμαστε ευσυνειδητοι χομπιστες φυσικα
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |