|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οι σπόροι άρχισαν να πρασινίζουν,μήπως θα βοηθούσε αν έβαζα μέσα στο ψακαστηρι με το νερό seachem flourish;;;;
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρείο γέμισε με νερό, μπήκαν τα απαραίτητα φίλτρα και θερμοστάτης και 6 ψαράκια, έχω έτοιμη μια ρίζα και μερικές πέτρες αλλά ψάχνω να βρω τα φυτά που θέλω για την πλάτη πρωτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο ελπιζω να το εχεις μπολιασει το φιλτρο να μην ειναι αστρωτο ε?
Βαλε φυτα να νοιωθουν λιγο ασφαλεια γιατι θα την ακουσουν ετσι ή καμμια ριζα . |
|
||||
|
||||
![]()
στησε πρωτα το hardscape και μετα θα ερθουν και τα φυτα.
εισαι πολυ φλατ. Μπροστα ασε χωρο να κολυμπουν απο τζαμι σε τζαμι.
|
||||
|
||||
![]()
έχω βρει μια ωραία ρίζα που θέλω να βάλω αλλά θέλω πρωτα να βρω τα φυτά που θα βάλω πίσω για να μην βαζω-βγαζω και χαλασω το γκαζονακι
|
|
||||
|
||||
![]()
το εξωτερικο φίλτρο έτρεχε κανονικά σε άλλο ενυδρείο και απο μετρησεις είμαι ok,πράγματι φοβούνται αρκετά που δεν έχει φυτά μέσα
------------------------- μέχρι τώρα μονο την vallisneria nana που φαίνεται αριστερά μπόρεσα να βρω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 19-10-16 στις 00:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τελικά την έβαλα την ρίζα γιατί ήταν συνέχεια τρομαγμένα τα ψαράκια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rainbowfish Iwagumi 120lt | Antonis K | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 08-09-16 10:21 |
Rainbowfish-harlequin rasbora | Timekeeper | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 13 | 21-10-12 16:15 |
Ενα υπεροχο βιβλίο για τα rainbowfish - on line | Tolis | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 9 | 28-01-11 18:13 |
Επιλογη rainbowfish-Αποριες-συμβουλες.... | kotsos83 | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 20 | 30-11-10 14:15 |