|
|
||||
|
||||
![]()
Έλα αλαν τι εγινε φιλαρακι;
Το άλλαξες το μπαλαστ; Εκανες μεταφορά τελικά; Επανήλθαν οι μετρησεις σε φυσιολογικά επίπεδα ; Περιμένω νεα σου εναγωνίως ; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() το μπαλαστ θα μου ερθει αυριο τη μεταφορα δεν την εκανα ακομα τις μετρησεις ριχνω καθε μερα για να ανεβουν ca380 mg 1260 εβαλα σημερα καποια φραγκακια lps που μου ηρθαν απο θεσ/νικη και αυριο θα παραλαβω λιγα ακομα επειδη ειναι ενας φιλος μου με αμαξι στην Αθηνα και θα ερθει αυριο Ανδρο σκεφτομαι να παρω ενα yellow tank. ισως ειναι νωρις αλλα αν το κανω αυτο θα καθυστερησω την μεταφορα απο το μικρο ενυδρειο για να μην πεσει μεγαλο φορτιο. αυτη τη στιγμη το ενυδρειο δεν εχει αλλο ψαρι μεσα... EDIT Μόλις έβαλα τον πρώτο κάτοικο από το μικρό ενυδρείο μετά από 45λεπτη προσαρμογή σε σακουλάκι. Ένα κλουν οσελαρις Α ξέχασα να πω εχτές έβαλα 2 σαλιγκάρια τα οποία ξέσκισαν τη διατομικη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλως να τα δεχτείς όλα τα φραγκακια σου! εύχομαι να σου γίνουν δέντρα! κράτα μας ενήμερους και μην μας ξεχνάς με φώτο! καλή και όμορφη συνέχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα αλλαξα το μπαλαστ.
τελικα αυτο εφταιγε. ενα τραντζιστορ ειχε ξεκολησει το ποδι του και ποτε εκανε επαφη ποτε οχι. προσπαθησα με το κολλητιρι να το ξανακολησω αλλα δεν τα καταφερα...κριμα γιατι το μανισιο μπαλαστ φαινεται πιο ποιοτικο απο αυτο που εβαλα τωρα...τελος παντων τωρα αναβει μια χαρα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() κατι αλλο τωρα εδω και μερες το νερο εχει μια θολουρα. την κυριακη εκανα μια αλλαγη 50 λιτρα αλλα το νερο παλι ειναι στην ιδια κατασταση.... τι μπορει να φταιει;;;
|
||||
|
||||
![]()
απο ανθρακα πως εισαι? εχεις βαλει? ειναι φρεσκος?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |