|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ακριβως θέλεις να κάνεις δεν κατάλαβα, πάντος αν βρεξεις την μια επιφάνεια με σαπουνονερο δεν θα κολλήσει εκεί.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κωστα εχω δει σε DIY ενυδρεια απο την κατω μερια του πατου να εχουν βαλει σταγωνες σιλικονης οι οποιες εχουν καπως πατηθει (για να μην χαλαει το λειο του τζαμιου και εχουμε κανα σπασιμο λογο πιεσης) ετσι ωστε το ενυδρειο να μην γλυστραει. δοκιμασα να βαλω μια σταγωνα σιλικονης σε ενα τζαμι και να την πατισω με ενα αλλο που το ειχα αλυψει με σαπουνι αλλα ματαια κολησε και μου χαλασε, το αισθυτικο κυριως, αποτελεσμα και ειπα μηπος υπαρχει καποιος συκεκριμενος τροπος!! |
|
||||
|
||||
![]()
μπηκε και η βαση για το φωτιστικο!!! ακουω εντυπωσεις!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο λεων φοβορες οι βάσεις!
Πολύ μινιμαλ καταστάσεις βλέπω. Πλέξι έβαλες; τα κόλλησες στις κόντρες ; Βάλε αν δεν βαριέσαι και μια κοντύνη. Φοβερό παντως το ενυδρείο παμε για μπουσταρισματα σκληρών τωρα λεων. |
|
||||
|
||||
![]()
τζαμι ειναι Νικο και δεν εχει κατσει καλα τωρα το διαπιστωσα. εχει ταλαντωσεις απο την σιλικονη. πρεπει μαλων να παω σε πλεξι με κολα για να ειναι ποιο γερο!!! οχι δεν τα κωλησα στις κοντρες ενα π ειναι το καθε ενα με πελμα σε καθε ακρη και λιγο σιλικονη απο κατω για να μην γλιστραει, αλλα αλλη μια λαθος επιλογη ηταν η μαυρη σιλικονη που νομηζα οτι θα ειχε καλητερο αισθιτικο αποτελεσμα αλλα εκανα λαθος. δεν πιραζει διορθωνετε!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ προτείνω να το πιάσεις κάπου πιο αασφαλές.
Πάντως το ενυδρείο και χωρίς το φακό δείχνει τούμπανο . καλό μπουσταρισμα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαρισω Σακη!!! νομιζω οτι αμα γινουν ποιο σκληρες οι κωλισεις δεν θα εχει προβλημα σταθεροτιτας. θα το κοιταξω γιατι η αλιθεια ειναι οτι με ανισιχει λιγο μην γινει καμια στραβη και καανει παρεα στα ψαρια!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |