|
|
||||
|
||||
![]()
Θα κοιτάτε αυτό
The thread is made according to UK, Europe, Japan and Taiwan standard (JIS m22-14), 22mm in diameter. Please note this m22-14 do not fit cylinder in USA and Canada.
|
||||
|
||||
![]()
στο λινκ που σου έβαλα το γράφει,αν το πάρω μπορώ να αγοράσω και μια μπουκάλα και να κάνω δουλειά;;έχω και ηλεκτρομαγνητικη
|
|
||||
|
||||
![]()
και βεβαια κανεις δουλεια με μια μπουκαλα
|
||||
|
||||
![]()
θα πάρω από ebay την βαλβίδα που σου έβαλα και θα δοκιμάσω με την μπουκάλα και θα σταματήσω το diy,σ' ευχαριστώ Τάκη
|
|
||||
|
||||
![]()
Η πιεση στο μανομετρο αρχιζει να πεφτει..Ηταν κοντα στο 1000,τωρα το βλεπω κοντα στο 800,με αλλα λογια τελειωνει η μπουκαλα;
ο αριθμος των φυσαλιδων στον bubble counter ειναι ιδιες παντως.. ποσο χρονο εχω;
|
||||
|
||||
![]()
τα 800 psi θεωρητικά είναι το σωστό,
το 1000 μου φαίνεται πολύ, αλλά μπορεί να χάνουν λίγο τα μανόμετρα, τα 1000 psi = 69 bar περίπου τα 800 psi = 55 bar περίπου θεωρητικά έχεις 3-4 ημέρες , μπορεί και παραπάνω, παρατήρησε τον ρυθμό που μειώνεται κάθε μέρα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαφορές μεταξύ των τροφών... | QS-Plan | Διατροφή | 3 | 19-02-11 23:19 |
Διαφορές μεταξύ hm rosetail με τους hm | deMetrIs | Bettas | 7 | 28-03-06 00:18 |
Διαφορές μωρών | Blanch | Ζωοτόκα | 22 | 31-10-05 00:24 |
Διαφορές Αλμπίνο Κορυντόρας | asteris | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 24-11-04 13:10 |
Διαφορές μεταξύ SAE, CAE, Flying Fox, κλπ | pani | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 23-09-04 16:53 |