|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ. Το πιστεύω πως η παρέα εδώ στο φόρουμ, καταλαβαίνει. Σε ευχαριστώ και για την ευχή σου.
Τα τελευταία χρόνια κρατούσα ένα 300 λίτρων, μόνο για το συγκεκριμένο ψάρι. Είχε παρέα μερικά γκαπυ . |
|
||||
|
||||
![]()
Σε καταλαβαινουμε, να εισαι σιγουρος. Οπως φαινεται, το ψαρακι εζησε καλα και αυτο ειναι κατι που θα μπορουσε να σε παρηγορησει. Καπως ετσι σκεφτομαι προσωπικα οταν χανω ενα ψαρι και μερικες φορες βοηθαει.
|
|||
|
|||
![]()
Να είσαι καλά. Και εγώ έτσι προσπαθώ να σκέφτομαι.
|
|
|||
|
|||
![]()
19 χρόνια φίλε;;;; Σίγουρα έζησε καλά και το δέσιμο μετά από τόσο καιρό είναι δεδομένο. Απόλυτα κατανοητή η στεναχώρια σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα καταλαβαινουμε τη στεναχωρια σου. Μπραβο σου που του εδωσες τις συνθηκες να ζησει τοσα χρονια.
Εγω εχω 2 συνοδοντες 9 χρονια και ειναι πια πετ ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λυπάμαι πολύ Ηλία
![]() ![]() Βάλε μια φωτογραφία του να τον τιμήσεις και να τον θυμόμαστε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λυπάμαι φίλε μου
![]() Και μόνο που τον είχες 19 χρόνια τα λέει όλα, σε καταλαβαίνω απόλυτα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppy 4η ημέρα άρρωστο στον βυθό | crista_gr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 10-06-14 13:48 |
Απορρόφηση θρεπτικών την ημέρα ή τη νύχτα... | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 16-11-10 01:42 |