|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ! Θα προσεχω, εχω 2 κλοουνακια και 2 χρωμιδες αν δω περιεργη συμπεριφορα θα φυγει αμεσως δεν ειμαστε για καβγαδες θελουμε χαλαρα πραγματα ..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλορίζικο το ψψαράκι .
Έχω και εγώ το ίδιο ένα χρόνο περίπου. Η αλήθεια είναι ότι με ντους καινούργιους κατοίκους έχει μεγάλο θέμα . Με τους παλιός έχουν χωρίσει της περιοχές και δεν βλέπεις μάχες . θα σου πρότεινα να έχεις το νου σου συνέχεια και οόχι μόνο της πρώτες μέρες! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω, προς το παρον δεν βλεπω καμοια επιθετικοτητα προς τους παλιους. Ψαχνει συνεχως για τρυπες μεσα στο βραχο και μπαινει δοκιμαστικα, εριξα φαγητο το κοιταζε αλλα δεν εφαγε. Παρατηρηση και βλεπουμε ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη καλησπέρα.
Καλορίζικο το νέο μέλος του ενυδρείου σου! Τι νεα εχουμε απο το στρώσιμο; Απο Μετρησεις πως ειμαστε; ¶νοιξαν καθόλου τα κοραλλακια; Καλη συνεχεια. |
|
||||
|
||||
![]()
μιχαλη καλησπερα!
που χάθηκες εσύ? είμαστε καλά?καιρό έχουμε να δούμε ανανέωση σου! πως πάει το ρεεφ σου? καμιά εξέλιξη και καμία φωτο? απο μετρησεις πως είμαστε? καλή συνέχεια και ευχομαι να είσαι πάντα καλά! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλε, όλα καλά. Από μετρήσεις ειμαι στα ίδια ph 8, kh 8,1 (προσπαθώ να το φτιάχνω σε κάθε αλλαγή) NH4 0, NO2 0, NO3 15-20 και αλατοτητα 1026.. Αύριο θα βάλω το φωτιστικό που τελικά βρήκα σε πολύ καλή κατάσταση μεταχειρισμένο. Το bicolor έφυγε 2-3 μέρες μετά γιατί δημιούργησε τρομερό πρόβλημα είχε τρομοκρατήσει όλα τα ψάρια του ενυδρείου και το πήγα πίσω. Φωτογραφίες με το νέο φωτιστικό ..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το bicolor είναι φασαρίας αακόμα και να το δικό μου .
θέλει το δικό του μέρος . Βέβαια σε μέναεέχειααρκετά ψαράκια και έτσι σπάει ο τσαμπουκάς . περιμένουμε φωτογραφίες από το φωτιστικό . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Original Day Light σε reef | nikolaosbouk | Φωτισμός | 6 | 29-03-13 16:27 |
200l light reef | Chris82 | Reef | 18 | 29-03-13 01:06 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |