|
|
||||
|
||||
![]()
Για 4-5 ημέρες 30% αλλαγή κάθε μέρα.
Δεν ταίζουμε όχι για τα κόπρανα, αλλά για να μην επιβαρύνουμε το νερό γενικότερα με αμμωνία και ρύπους , αλλά και τα κόπρανα βγαζουν αμμωνία
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου καλημέρα. Ακολουθείς τις συμβουλές του Τάκη και πας άμεσα να αγοράσεις υγρά τεστ. Τα στικ έχουν πολύ μεγάλες αποκλίσεις. Οι αλλαγές να είναι όσο το δυνατόν ομαλότερες ώστε να μη στρεσαριστεί πολύ το ψάρι. Υπομονή και μας ενημερώνεις. Για το φαί μην ανησυχείς. Τα χρυσόψαρα αντέχουν άνετα εβδομάδα χωρίς μάσα
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αμμωνία είναι στο 0 βάσει υγρού τεστ.
Σας ευχαριστώ κύριοι, θα επανέλθω... |
|
||||
|
||||
![]()
Τα συμπτώματα που είπες είναι κατα μεγάλο ποσοστό από αμμωνία,
αφου έχει υγρα τεστ είσαι εντάξει, αλλά κάνε τις αλλαγές που σου είπα, το φρεσκο νερό είναι φαρμακο ![]() -------------------- Και αν δεν έχεις ανατάραξη στην επιφάνεια ασε την αεραντλία να λειτουργεί ------------------------- Πες μας πιο φίλτρο έχεις ;
|
|||
|
|||
![]()
Έχω και ανατάραξη και αεραντλία.
Το φίλτρο γράφει απλά Biobox 1, το ενυδρείο είναι της aquatlantis. Eίναι ένα φίλτρο με 4 επίπεδα, με τελευταίο το "βαμβάκι". Να πάρω υγρά και για Νο2/Νο3 ή δε χρειάζεται αφού η αμμωνία είναι 0? Παιδιά ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι δύσκολοι καιροί για έξοδα, αν μπορείς τα παίρνεις.
Πες μας τι υλικά έχεις μέσα στο φίλτρο ; Το φίλτρο είναι εντάξει. Και για μπόλι, αν μπορείς έλα Κερατσίνι να σου δώσω
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη δεν τα θυμάμαι τα υλικά, είναι κάτι πέτρες τέλος πάντων, χρωματιστές, που χαμηλά είναι χοντρές και ανεβαίνοντας μικραίνουν.
Καλοσύνη σου για το μπόλι, αύριο-μεθαύριο έχω ρεπό και μιας και δουλεύω νύχτα, θα 'ναι ευκαιρία να περάσω! Αναστρέφεται η κατάσταση? |
|
||||
|
||||
![]()
Με τις αλλαγές ελπίζω πως θα δουμε βελτίωση.
Εχεις άνθρακα μέσα στο φίλτρο ; Υπάρχει χώρος να μπει και άλλο υλικό ; Πόσα σφουγγάρια έχει ; Αν μπορείς μια φωτογραφία με τα υλικα θα βοηθήσει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμωνία | Axilleaslekkas | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 28-05-16 20:03 |
αμμωνία.... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 06-12-07 11:06 |
Αμμωνία | GhostShip | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 28-02-07 21:16 |
Δηλητηρίαση? | Gandalf72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-03-06 18:59 |