|
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα γιαννη πολύ ωραιο το reefaki σου...!!!
το skimer πως παει από θορυβο φιλε? κανει φασαρια? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- UPDATEEEEEEE!!!!! Ήρθε το νέο φωτιστικο MAXSPECT RAZOR 160watt 16.000K ΘΑ ήθελα βοήθεια από τους γνωστές των λεντ στον προγραμματισμό του(έκανα έναν πρόχειρο βέβαια κάνω και προσαρμογη και το πιο ψηλό που έχω μέχρι στιγμής είναι τα 20% και στα δύο καναλια) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Ουίνστον Τσώρτσιλ,1953 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannis Roditis : 04-10-16 στις 21:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οΟοΟοΟ μεγιες μεγιες!!! καλοδουλευτο!!! ποπο τυφλωθηκα αυτα ειναι!! χαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι είσαι έτοιμος και για την αναβάθμιση με αυτό το φωτιστικό !
Καλή συνέχεια ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο και καλοφωτιστο να σου ειναι Γιάννη!
Τρομερή διαφορα φιλε και σκέφτομαι live πως θα ειναι ακόμα καλύτερο. Πες μας λιγο εντυπώσεις απο την διαφορα που είδες καταρχήν εσυ οπτικά και κατα δεύτερον πως καλοδέχτηκαν τα κοράλλια σου το φως το αληθινό; |
![]() |
Tags |
lps sps rhodes saltwater, nanoreef zoas bettercame |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano reef | Pan_ | Nano Reef | 56 | 09-04-15 02:34 |
Nano Reef | Topgun | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 04-04-13 13:29 |
Νέο Nano reef | g4x4 | Nano Reef | 2 | 31-07-12 12:52 |
nano reef 75l | chris z3 | Nano Reef | 28 | 22-05-12 13:04 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |