|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά είναι δύσκολο αν δεν ζευγαρώσουν.
Σε κάποιες γεωγραφικές ποικιλίες οι διαφορές είναι πιο έντονες πχ στο θηλυκό δεν υπάρχουν οι κάτω σκούρες γραμμώσεις των πτερυγίων. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σας ,
μια εικόνα του ενυδρείου μου ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μικρες οι πετρες φιλε μου!πιο ωραιο θα ηταν με λιγοτερες και μεγαλυτερες.αν σου αρεσει ομως μια χαρα ειναι για τα ψαρια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν σου είναι κόπος για δώσε μου καμμιά ιδέα , εγώ νόμιζα ότι είναι και μεγάλες οι πέτρες . βότσαλα είναι από θάλασσα και άμμο θαλάσσης.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι μικρές πέτρες δημιουργούν μικρά περάσματα και σπηλιές και όσο μεγαλώνουν θα χρειάζονται μεγαλύτερους χώρους να κρύβονται και να περνάνε γιατί όσο ναι ναι θα έχουν και κυνηγητά και τσαμπουκαδες κτλ. Καλά θα ήταν να ειχες μεγαλύτερες πετρες λοιπόν, στημένες με τετοιο τρόπο ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
εντάξει φίλε κατάλαβα , σε ευχαριστώ .
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας
![]() μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω στην ομάδα , θα ήθελα να προσθέσω άμμο στο ενυδρείο μου , θαλάσσης σαν αυτή που έχω τώρα πρέπει να κάνω κάτι πριν την βάλω μέσα ; Επίσης θα ήθελα να αλλάξω και τις πέτρες ![]() πρέπει να κάνω κάτι στις πέτρες και στην άμμο; ευχαριστώ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξακρίβωση Λαμπίντο | sambouar | Malawi | 12 | 02-06-16 22:24 |
Αναγνώριση φύλου | theodarras | Malawi | 8 | 08-05-10 11:26 |
Αναγνώριση φύλου | Pleco | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 12-07-08 00:07 |
ανγνώριση φύλου | KOKOBAS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 22-04-08 21:29 |
αλλαγή φύλου? | ALKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-08-04 13:36 |