|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το συνδεσες τώρα στα κοντα, άφησε το να δουλέψει στην μαξιμουμ ροή ώστε να βγάλει όλο τον αερα .
Μεταχειρισμένο το πήρες ή καινούριο ?
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα.Καινουριο το πηρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.Σημερα σύνδεσα και τον θερμοστάτη. Fluval Μ 200.Η μπλε κουκίδα πρέπει να είναι συνέχεια αναμένη? Ξέρει κανείς?
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι αναμμένο όσο ζεσταίνει, μετά σβήνει.
Τι θερμοκρασία του ρύθμισες ;
|
|||
|
|||
![]()
α οκ.Πάντως όταν έβαλα το χέρι μου να δω το νερο μου φανηκε παγωμενο και το θερμομετρακι λέει 22.
http://www.petsupermarket.gr/5964/%C...E%B1-200l.html και http://www.petsupermarket.gr/6962/%C...%81%CE%BF.html αυτα ειναι. Βασικά λεω να του δωσω χρόνο |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ρύθμισες τον θερμαντήρα στους 25 , και η θερμοκρασία του νερού είναι 22,
τότε θα ανάβει μέχρι να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία, μη τρομάξεις όμως αν τον δεις να σβήνει πριν φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία, δεν ανάβουν συνέχεια για να μην υπάρχει απότομη αύξηση θερμοκρασίας
|
|||
|
|||
![]()
Το φως το έχω προγραμματίσει να το έχω ανοικτο 8 ώρες,το ερώτημα είναι ποιες? Π.χ να το έχω την ημέρα ή το βράδυ? Να τους αφήνω το βράδυ χωρις φως για να έχουν και το σκοταδακι τους?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη matista : 06-10-16 στις 17:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή καινούριου ενυδρείου | nikkoin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-01-15 23:49 |
Καραντίνα καινούριου μέλους | ΧΑΡΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 07-08-14 18:52 |
Aγορά καινούριου ενυδρείου | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-02-08 19:04 |
Καινούριος στο forum και στα ενυδρεία... | FfF | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 13-02-03 23:58 |