|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωρίζει κανείς άλλος αν ισχύει κάτι τέτοιο;
Βλέπω κι εδώ http://waterwaves.gr/index.php?dispa...oduct_id=30128 που αναφέρει: Δεύτερο και τρίτο στάδιο: Φίλτρο Combo αποσκλήρυνσης και αποσιδήρωσης, που μειώνει τη σκληρότητα του νερού και αφαιρεί το σίδηρο με τη χρήση ρητίνης. Πέρα απ' αυτά, σε νερό με τέτοια σκληρότητα, δε ζει τίποτα, αν καταλαβαίνω καλά απ'τις απαντήσεις σας, σωστα; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ζουν κανονικα καποια ειδη.
|
||||
|
||||
![]()
Ζουν "επιβιώνουν" ή ζουν άνετα; Θες να αναφέρεις κάποια παραδείγματα;
Τη σκέφτηκα σοβαρά την όσμωση τις τελευταίες μέρες... Σίγουρα θα αγοράσω κάποιο φίλτρο νερού άμεσα, αν υπάρχει δυνατότητα να κάνει ρίχνει και τις σκληρότητες σε ένα βαθμό, θα ήταν ιδανικό, γιατί στην όσμωση κολλάω σε κάποια πράγματα και επιπλέον για τα "συννεφάκια" που θέλω να βάλω, δε χρειάζομαι και ιδιαίτερα μαλακό νερο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωοζωοτοκα (Guppy, endlers, molly) Τα συννεφακια μεχρι 20 GH προτιμοτερα http://www.seriouslyfish.com/species...hys-albonubes/ Hardness: 90 – 357 ppm (τα ppm τα διαιρεις δια 17,8 για να βρεις μοναδες dGH) Ουσιαστικα αν εβαζες μισο βρυσης και μισο ωσμωσης θα ηταν ΟΚ για συννεφακια. Τι νερο πινετε στο σπιτι?
|
||||
|
||||
![]()
Εμφιαλωμένο, αλλά επειδή δεν το εμπιστεύομαι ιδιαίτερα και είναι
και κουραστικό το κουβάλημα κάθε τόσο, έχω αποφασίσει να πάρω φίλτρο νερού. Ακόμα και για ταγκανίκα, οριακά είμαι απ' τα προφίλ που έχω δει, αλλα στα 60 λίτρα μόνο κοχυλόψαρα θα μπορούσα να βάλω, και μετά θα αρχίσουν γέννες κλπ. και άλλα μπλεξίματα... Για τα "συννεφάκια" έχω μελετήσει πολύ, πρέπει να ρίξω τη GH αρκετά. Θα στείλω κανένα e-mail στη Waterwaves να ρωτήσω για το συγκεκριμένο φίλτρο σε τι βαθμό ρίχνει σκληρότητες και ή θα πάω μ'αυτό ή θα πάω σε όσμωση αναγκαστικά... |
|
||||
|
||||
![]()
Να πεις οτι το θελεις και για ποσιμο για να ξεμπερδευεις με τα εμφιαλωμενα.
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|